Growth Academy

Katso lisää videoita Trainers’ House Growth Academysta täällä

 
Hae Espooseen Hae Ouluun Hae Espanjaan

Haluatko kuulla lisää Trainers’ House Growth Academystä Espanjassa?

Järjestämme Espanja-teemaisen valmennustilaisuuden torstaina 4.5. kello 13.00-16.00 välillä Espoon toimistollamme. Kuulet lisää Growth Academyn työ- ja valmennusohjelmasta sekä työskentelystä Espanjan toimistollamme. Pääset myös osallistumaan muutoskonsulttimme Maria Mäkelän bisnesvalmennukseen!

Ilmoittaudu tiistaihin 2.5. mennessä. Jätäthän ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi.

Ilmoittaudu täällä

Mikä Trainers’ House Growth Academy?

Työkokemus ja bisnesvalmennukset nostavat työmarkkina-arvoasi ja tarjoavat sinulle laajan verkoston suomalaisista suuryrityksistä. Growth Academyyn voit hakea jo ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. Vuoden jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa markkinoijan tehtävissä joko osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti.

Työskentely

Työskentelet vähintään kaksi päivää viikossa klo 8-17 välillä. Olet sanavalmis, vakuuttava ja sopivan kunniainhimoinen, me opetamme sinulle loput. Tarjoamme sinulle kiinteän tuntipalkan lisäksi joustavan työajan sekä jatkuvaa sparrausta ja tukea työhösi. Työskentelet pääkonttorilla Espoon Otaniemessä, Oulun toimipisteellä tai Espanjassa osana noin 100 hengen tiimiä. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

Toimit osana nimettyä asiakastiimiä. Asiakkaat ostavat meiltä apua muun muassa uusasiakashankintaan, prospektointiin sekä tapaamisten auditointeihin myynnin kehittämiseksi.
Innostuneet ihmiset ja todennettavat asiakastulokset ovat tavoitteemme kaikessa tekemisessämme.

Trainers’ House Growth Academy on jo usean vuoden ajan todistanut olevansa ratkaiseva käänne monelle työuransa kriittisessä lähtöpisteessä olevalle nuorelle. Tähän työhön ja Growth Academyyn latautuu bisnesmaailman ymmärrys, joka vaikuttaa ratkaisevasti loppuelämän lentokorkeuteen. Growth Academy ei ole vain silta opiskelujen ja työelämän välillä, vaan myös avartaa opiskelijoille bisnesmaailman lainalaisuuksia, josta koulussa ei kerrota.

Työskentelyyn sisältyy yhdistelmä rock n roll henkeä: korkealentoinen ja viihdyttävä, mutta pirun opettavainen. Tavatessani vanhoja Growth Academylaisia moni kertoo, että tätä ei olisi opiskellessa tai muualla työelämässä koskaan saanut. Kun tämä mielipide toistuu kymmeniä kertoja, pakkohan se on uskoa.

Vuorovaikutustyyli minun ja nuorten ihmisten kanssa on peloton ja suruton. He nauttivat substanssista, joka on tislautunut Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen prosessin läpi. Asiakkaat ovat lyöneet valtavasti vetoa meidän väittämien puolesta: he ovat luottaneet meihin reilulla sadalla miljoonalla eurolla. Trainers’ Housen oppimispolku havahduttaa kokeneenkin hereille.

Growth Academyn jälkeen heille on ostajansa – heihin on ladattu sellaista osaamista ja ymmärrystä, jolle on todella tarvetta työmarkkinoilla!Jari Sarasvuo, Valmentaja, Trainers’ House