Henkilökohtainen kasvu

Työelämässä motivaatio ja henkilökohtainen kasvu ovat tärkeitä tekijöitä oman suoriutumisen kannalta.

 

Henkilökohtaisiin valmennusohjelmiimme on osallistunut jo yli 4 000 suomalaista. Olemme todistaneet läheltä lukuisia henkilökohtaisia läpimurtoja ja hienoja kasvutarinoita. Niitä tarvitaan, sillä työympäristön nopeassa muutoksessa yritys ei voi menestyä pitkällä tähtäimellä ilman yksittäisten henkilöiden merkittävää kasvua. Yksi tärkeimmistä henkilökohtaisista motivaation lähteistä on kokemus oppimisesta ja eteenpäinmenosta. Siksi yritykset, jotka tarjoavat tekijöilleen monenlaisia mahdollisuuksia oppia ja kasvaa, ovat vahvoilla kilpaillessaan hyvistä tekijöistä.

8 kuukauden matka muutoksen, johtamisen ja henkilökohtaisen kasvun ytimeen, jossa tiivistyy Trainers’ Housen yli 20 vuoden kokemus muutoksen johtamisesta.
Ohjelmaan kuuluu kolme yliyönvalmennusta, kolme 1 pv valmennusta, vaikuttamisen harjoituksia, kaksi henkilökohtaista sparrausta, kuntotestit valmennusohjelman alussa ja lopussa, muutoksen johtamisen Pulssi-työkalu.

Myyntijohdon valmennusohjelmassa valmennamme myynnin ja myyjien johtajia. Valmennus tarjoaa osallistujille uutta näkökulmaa myynnin ja myyjien johtamisen ajattelutapaan, työkaluihin, taitoihin ja systematiikkaan.

Myynnin Valmennusohjelmassa myyjä valmentautuu omaan myyntityöhönsä, sen mahdollisuuksiin ja kapeikkoihin.

Esiintymistaidon Valmennuksessa hiomattomasta timantista kuoriutuu taitava esiintyjä. Uskomme puhtaasti tekemiseen ja siihen liitettyyn palautteeseen, emme teorioihin tai ihanteisiin. Valmennuksessa keskitymme viestin perillemenoon ja haluttujen tunnetilojen synnyttämiseen.