Myynnin Valmennusohjelma Kuopio

Myynnin Valmennusohjelma Kuopio

Haluatko myydä paremmin?

Myynnin Valmennusohjelmassa on kiteytetty modernin myyjän taidot ja työkalut käyttökelpoiseksi kokonaisuudeksi. Muuttuvan ostoympäristön huomiointi ja työkalujen soveltaminen omaan myyntiarkeen ovat olennainen osa valmennusohjelmaa.

Työkaluja tuloksekkaaseen myyntityöhön

Kolmen kuukauden mittainen käytännönläheinen valmennusohjelma läpikäy modernin myyntityön painopisteitä; miten tunnistetaan ja rakennetaan myyntimahdollisuuksia, asiakkaan systemaattinen ohjaaminen kohti päätöksentekoa (myyntisyklin nopeutus) ja kaupan klousaaminen.

Kenelle valmennus on suunniteltu?

• Alan konkareille myyntitaitojen preppaamiseen ja pitkän linjan ammattilaisille uuden vaihteen löytämiseen
• Alalle aikoville nopeaan oppimiseen
• Osaamistaan myyville asiantuntijoille

 

LATAA ESITE

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Myynnin Valmennusohjelman tuotepäällikkö
Sissi Moberg
050 376 1128

Viime perjantaina otin käyttöön MyVassa läpikäydyn mallin ja se tuotti heti tulosta. Annoin asiakkaan kertoa omista ongelmakohdista ja haasteista, joihin oli miettinyt valmiit ratkaisuehdotukset. Tulos: Kauppa ykköskäynnillä! 🙂

Trainers’ Housen Myynnin valmennusohjelma yllätti myönteisellä tavalla! Valmennus on tarjonnut lukuisia hyödyllisiä vinkkejä, joita on ollut mahdollista siirtää omaan myyntityöhön välittömästi. Suosittelen lämpimästi!

Myynnin Valmennuksen myötä ajankäyttöni ja priorisointini on muuttunut. Stressaan vähemmän ja saan enemmän aikaiseksi. Todella hyvä apu ollut omaan arkeeni. Edelliseen liittyen, kokeilin asiakaskäynnillä seuraavaa: Printtasin Q3-osavuosikatsauksen johon highlight’asin tärkeimpiä pointteja. Kun dokkarin jätti tapaamisen ajaksi ’huomaamattomasti’ neukkarin pöydälle, huomasi että asiakas kiinnitti siihen huomiota. Käynnin lopuksi jopa sanoi ’Kiva nähdä, että olet palaveriin valmistautunut huolella’.

Tarvetta myynnin valmennukselle?

Ota yhteyttä ja pyydä konsultiltamme tarjous ja lisätietoja. Palaamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.