Myyntijohdon Valmennusohjelma

Myyntijohdon Valmennusohjelma

Olisiko aika nostaa myyntinne uudelle tasolle?

Myyntijohdon Valmennusohjelma on tarkoitettu sinulle, joka päätyöksesi tai oman toimesi ohessa vastaat yrityksesi myyntityön tuloksista. Tuotteita tai palveluja, jotka myyvät itse itsensä, ei käytännössä enää ole. Ja myyjiä, jotka ilman asiantuntevaa ja jämäkkää ohjausta toteuttavat yrityksesi myynnin strategiaa, on melkein yhtä vähän.

Myyntijohdon Valmennuksen myötä sinä saat kaiken tarvitsemasi tiedon modernista myynnin johtamisesta ja aimo annoksen tukea tärkeälle työllesi, sekä valmentajilta että muilta osallistujilta.

Viiden kuukauden mittaisella matkalla otat asiantuntevassa ohjauksessa kantaa mm. näihin: myynnin tavoitteet, tulosten takana olevien syytekijöiden tunnistaminen, tärkeimpien myynnin tekemisten systemaattinen johtaminen sekä myyjien eli ihmisten johtaminen. Ohjelma alkaa syväsukelluksella yrityksesi myynnin nykytilaan ja pitää sisällään seitsemän valmennusta, joista kaksi on yön yli valmennuksia.

Valmentajina toimivat myynnin johtamisen ammattilaiset Max Henttu ja Mikko Hämäläinen. Valmennukset pidetään Trainers’ Housen tiloissa Espoossa (Tekniikantie 14).

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kiinnostaako Myyntijohdon valmennus?

Ota yhteyttä ja pyydä konsultiltamme tarjous ja lisätietoja. Palaamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.

LATAA ESITE

 

Myyntijohdon Valmennusohjelman tuotepäällikkö
Sissi Moberg
050 376 1128

Kysy lisää

Kysy lisää

Jos sinulla kysyttävää valmennuksistamme, lähetä meille viesti. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Sending

 

”Myyntijohdon Valmennusohjelmassa sain johtamisen suunnitelmallisuuteen paljon ajatuksia ja kokemuksia muilta valmennukseen osallistujilta. Valmennusohjelman jälkeen yrityksessä on otettu selkeä systematiikka käyttöön. Enää ei kalenteri ohjaa meitä vaan me ohjaamme kalenteria. Näin saamme enemmän aikaa oikeisiin asiakkuuksiin.

Ammattimaisuus oli toinen asia minkä asetin itselleni tavoitteeksi, ja nyt voin sanoa sen näkyvän koko tiimin osalta. Teemme hyvällä sykkeellä ja systemaattisesti tavoitteellista kaupankäyntiä laajan asiakaskunnan kanssa.”
Tarja Rasanen, myyntipäällikkö/asunto- ja korjausrakentaminen, Laattapiste Oy

”Ensimmäinen setti Myyntijohdon Valmennusohjelmassa kolahti kunnolla. Kahden päivän aikana läpikäydyt asiat laittoivat minut miettimään toden teolla omaa tilannettani.
Valmennus tarjosi minulle erittäin paljon uusia asioita ja ideoita oman myynninjohtamisen parantamiseen ja kehittämiseen. Erityisesti kaikki ajattelutapaan, työkaluihin, taitoihin ja systematiikkaan liittyvät asiat antoivat minulle aivan uusia näkökulmia myynnin ja sen johtamisen maailmaan.”
Petteri Aaltonen, Depot General Manager, TNT Suomi Oy