Trainers’ House sijoituskohteena

Trainers’ House sijoituskohteena

Trainers’ House Oyj on Nasdaq OMX Helsinki Oy:n Teollisuustuotteet ja –palvelut toimialaluokassa noteerattu kasvun palveluyritys. Trainers’ House Oyj:n kaupankäyntitunnus on TRH1V. Konsernin palveluksessa on noin 82 asiantuntijaa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Trainers’ House

Trainers’ House on teknologiariippuvainen valmennusyritys, jonka merkitys asiakkaalle on liiketoimintakriittinen. Valmennuksen erityisinä vipuina käytämme markkinointia, johtamisjärjestelmiä ja asiakasriskien rahoittamista.

Yhtiön osaamisalueet, markkinointi, valmennus ja järjestelmäosaaminen, synnyttävät integroituna Kasvusysteemin. Kasvusysteemi on tulevaisuuden mahdollisuuksista käsin johdettu johtamisen ja myynnin toimintatapa. Tehtävämme on nostaa asiakkaamme toiminta ja tulokset seuraavalle tasolle. Yhteistyö perustuu aina yhdessä asiakkaan kanssa tunnistettuihin menestymisen mahdollisuuksiin. Asiakkaan menestymisen mahdollisuudet löydämme huolella tekemämme Kasvukartoituksenavulla.

Tänään rakennetaan huominen

Tarjoamme kasvua palveluna. Tämän toteutamme Kasvusysteemin avulla. Kasvusysteemi on tulevaisuuden mahdollisuuksista johdettu johtamisen ja myynnin toimintatapa. Tehtävämme on nostaa asiakkaamme toiminta ja tulokset seuraavalle tasolle. Yhteistyö perustuu aina yhdessä asiakkaan kanssa tunnistettuihin menestymisen mahdollisuuksiin. Asiakkaan menestymisen mahdollisuudet löydämme huolella tekemämme Kasvukartoituksen avulla.

Uskomme, että yritykset kasvavat, kun yrityksellä on:

  • kirkas menestystä synnyttävä idea
  • rohkeutta tehdä muutos markkinoilla
  • kykyä saada aikaan ajattelun ja tekemisen muutos yrityksen sisällä
  • kurinalaisuutta viedä uusi toimintatapa prosesseihin ja johtamisjärjestelmiin
  • kärsivällisyyttä viedä ajattelun ja tekemisen muutos osaksi yrityskulttuuria niin, että kulttuuri tukee valittua strategiaa. 

Ainutlaatuinen Kasvusysteemimme perustuu kolmeen vahvaan osaamisalueeseemme – markkinointiin, valmennukseen ja johtamisjärjestelmien kehittämiseen:

  • Luomme asiakasyritykselle paremman aseman markkinoilla.
  • Hyödynnämme paremman aseman tuloksekkaammin valmentamalla henkilökunnan toteuttamaan strategiaa.
  • Lisäämme järjestelmillä järkeä johtamiseen.

Markkinoinnin avulla luomme kysyntää, lisäämme kasvoaikaa loppuasiakkaiden kanssa ja kasvatamme uutta asiakasvirtaa. Valmennuksen avulla rakennamme työkalut ja mittarit kirkastetun strategian toteuttamiseksi sekä ohjaamme asiakasorganisaatiot tekemään oikeita asioita sekä ryhmä- että yksilötasolla. Kasvun johtamiseen suunniteltujen järjestelmien avulla viemme uudet käytännöt osaksi arjen rutiineja.