MUUTOSYHTIÖ TRAINERS’ HOUSE

Muutosyhtiö Trainers’ House

Trainers’ House on muutosyhtiö. Asiakkaamme käyttävät meitä oman strategiansa nopeammassa, tuloksekkaammassa ja todennäköisemmässä toteuttamisessa. Asiakkaamme luottavat osaaviin ja asiakaskeskeisiin ihmisiimme, toimiviin työkaluihimme ja moderneihin menetelmiimme. Työtämme mitataan asiakkaan saavuttamilla tuloksilla. Todennettavia tuloksia saavutetaan parhaiten saamalla yrityskulttuuri tukemaan tavoitteita.

Trainers’ House on perustettu vuonna 1990 ja sen palveluksessa oli vuoden 2016 päättyessä kokopäiväisiksi muutettuna 96 henkilöä. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Oulussa ja elokuusta eteenpäin myös Espanjassa. Vuonna 2016 teimme toimeksiantoja 23 maassa. Trainers’ Housen vuoden 2016 liikevaihto oli 8,8 miljoonaa euroa ja liiketulos 1,0 miljoonaa euroa, 11% liikevaihdosta.

Työmme ytimessä on ihminen

Uskomme, että ihmisten väliset kohtaamiset ovat ratkaisevia strategian toteutumisessa. Autamme asiakastamme toteuttamaan parempia kohtaamisia. Ne ohjaavat ihmisiä tekemään sekä oman että yhtiön menestymisen kannalta oikeita asioita.

Me työskentelemme toimeksiantajamme todellisuudesta käsin, emme idealistisesta täydellisyydestä tai omasta maailmastamme. Meiltä saa innostuneita ihmisiä ja todennettavia tuloksia.

Liity postituslistallemme!

Jaamme kuukausittaisessa kasvukirjeessä uutiset sekä vinkit ja ajatukset omaan työhösi.

Liity tästä