Rekrytointi

Tulevaisuuden työpaikkana Trainers’ House

Omilta työntekijöiltämme vaadimme joidenkin mielestä paljon.
Oletko valmis olemaan mitattavana ja arvioitavana?

Olemme asiakaskeskeinen työyhteisö. Tämä koskee jokaista yhtiössämme työskentelevää ihmistä. Panostamme voimakkaan kulttuurimme lisäksi vauhdikkaaseen työilmapiiriin ja yhdessätekemiseen.

Työyhteisömme

Aloitamme ja päätämme jokaisen viikon yhdessä. Kokoonnumme vähintään kerran kuukaudessa yhteen läpikäymään onnistumisia ja tulevaisuuttamme. Kannustamme henkilöstöämme jatkuvasti kasvamaan sekä ammattilaisina että ihmisinä. Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus osallistua digitaalisiin valmennuksiimme. Samoin koulutamme työntekijöitämme omissa henkilökohtaisissa valmennusohjelmissa. Tuemme myös oma-ehtoista itsenäistä opiskelua. Työn ohella harrastamme ja välillä juhlimmekin yhdessä. Meille omien johtajiemme kasvattaminen on tärkeää ja vaalimme kulttuuriamme.

 

Muutoskonsultti

Muutoskonsultit ovat huippuammattilaisia muutosten nopeuttamisessa ja varmistamisessa. Muutoskonsultin työhön kuuluu muutoshankkeiden johtaminen, toteuttaminen sekä myynti. Muutoskonsultit työskentelevät asiakkaiden strategian ytimessä.

Hae paikkaa tai kysy lisää:

Lähetä hakemus

Katja Gunnelius
Henkilöstöjohtaja
050 376 1125

Elina Yli-Kyyny
Markkinointi- ja HR-koordinaattori
040 869 9524

Markkinoija

Katso lisää videoita Trainers’ House Growth Academysta täällä

Mikä Trainers’ House Growth Academy?

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työkokemus ja bisnesvalmennukset nostavat työmarkkina-arvoasi ja tarjoavat sinulle laajan verkoston suomalaisista suuryrityksistä. Growth Academyyn voit hakea jo ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. Vuoden jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa markkinoijan tehtävissä joko osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti.

Työskentely

Työskentelet vähintään kaksi päivää viikossa klo 8-17 välillä. Olet sanavalmis, vakuuttava ja sopivan kunniainhimoinen, me opetamme sinulle loput. Tarjoamme sinulle kiinteän tuntipalkan lisäksi joustavan työajan sekä jatkuvaa sparrausta ja tukea työhösi. Työskentelet pääkonttorilla Espoon Otaniemessä, Oulun toimipisteellä tai Espanjassa osana noin 100 hengen tiimiä. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

Toimit osana nimettyä asiakastiimiä. Asiakkaat ostavat meiltä apua muun muassa uusasiakashankintaan, prospektointiin sekä tapaamisten auditointeihin myynnin kehittämiseksi.
Innostuneet ihmiset ja todennettavat asiakastulokset ovat tavoitteemme kaikessa tekemisessämme.

Hae paikkaa tai kysy lisää:

Hae Espooseen


Hae Ouluun


Hae Espanjaan

Hanna-Mari Ilola
Operatiivinen johtaja; rekrytointi, myynnin ja markkinoinnin palvelut
040 584 8070