Rekrytointi

Tulevaisuuden työpaikkana Trainers’ House

Toimeksiannoissamme tuemme asiakkaidemme muutosta. Työskentelemme aina tiimeissä. Lupauksemme on saada asiakkaillemme todennettavia tuloksia. Tämä edellyttää muutosta tekemisessä ja ihmisten innostumista yhteisestä asiasta. Tavoitteenamme on legendaarinen asiakasintimiteetti, eli asiakkaan kokemus tuloksista ja yhteistyöstä on sellaista, että siitä kerrotaan tarinoita.

Työyhteisömme

Olemme asiakaskeskeinen työyhteisö. Tämä koskee jokaista yhtiössämme työskentelevää ihmistä. Panostamme voimakkaan kulttuurimme lisäksi vauhdikkaaseen työilmapiiriin ja yhdessä tekemiseen. Tuemme henkilöstömme kasvua systemaattisella valmentamisella ja opiskelun tukemisella. Työn ohella harrastamme ja välillä juhlimmekin yhdessä.

Innostumme asiakkaidemme mahdollisuuksista ja tuloksista. Kokoonnumme säännöllisesti yhteen läpikäymään asiakkaidemme onnistumisia, oman työmme vaikuttavuutta sekä oppeja kohtaamisistamme. Kannustamme henkilöstöämme jatkuvasti kasvamaan sekä ammattilaisina että ihmisinä. Korostamme palaveriemme valmennuksellista osuutta ja tuemme myös itsenäistä opiskelua. Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus osallistua digitaalisiin ja henkilökohtaisiin valmennusohjelmiimme.

 

Muutoskonsultti


Muutoskonsultit ovat huippuammattilaisia muutosten nopeuttamisessa ja varmistamisessa. Muutoskonsultin työhön kuuluu muutoshankkeiden johtaminen, toteuttaminen sekä myynti. Muutoskonsultit työskentelevät asiakkaiden strategian ytimessä.

Hae paikkaa tai kysy lisää:

Lähetä hakemus

Katja Gunnelius
Henkilöstöjohtaja
+358 50 376 1125

Elina Yli-Kyyny
Markkinointi- ja HR-koordinaattori
+358 40 869 9524

Markkinoija

Katso lisää videoita Trainers’ House Growth Academysta täällä

Mikä Trainers’ House Growth Academy?

Trainers’ House Growth Academy on vuoden mittainen työ- ja valmennusohjelma. Työkokemus ja bisnesvalmennukset nostavat työmarkkina-arvoasi ja tarjoavat sinulle laajan verkoston suomalaisista suuryrityksistä. Growth Academyyn voit hakea jo ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. Vuoden jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa markkinoijan tehtävissä joko osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti.

Työskentely

Työskentelet vähintään kaksi päivää viikossa klo 8-17 välillä. Olet sanavalmis, vakuuttava ja sopivan kunniainhimoinen, me opetamme sinulle loput. Tarjoamme sinulle kiinteän tuntipalkan lisäksi joustavan työajan sekä jatkuvaa sparrausta ja tukea työhösi. Työskentelet Espoossa, Oulussa, Turussa tai Espanjassa osana noin 100 hengen tiimiä. Käytät sujuvasti työskentelykielenä suomea, muut kielet katsotaan eduksesi.

Toimit osana nimettyä asiakastiimiä. Asiakkaat ostavat meiltä apua muun muassa uusasiakashankintaan, prospektointiin sekä tapaamisten auditointeihin myynnin kehittämiseksi.
Innostuneet ihmiset ja todennettavat asiakastulokset ovat tavoitteemme kaikessa tekemisessämme.

Hae paikkaa tai kysy lisää:

Hae Espooseen


Hae Turkuun


Hae Ouluun


Hae Espanjaan

Hanna-Mari Ilola
Operatiivinen johtaja; rekrytointi, myynnin ja markkinoinnin palvelut
+358 40 584 8070
hanna-mari.ilola@trainershouse.fi

Vilma-Juulia Pitkänen
Rekrytointikoordinaattori, Espoo
+358 50 539 5196
vilma-juulia.pitkanen@trainershouse.fi

Roosa Huovinen
Rekrytointivastaava, Turku
+358 40 561 3438
roosa.huovinen@trainershouse.fi

Tomi Alatainio
Rekrytointivastaava, Oulu
+358 50 436 3102
tomi.alatainio@trainershouse.fi

Maija Myllymäki
Rekrytointivastaava, Espanja
+358 50 341 2291
maija.myllymaki@trainershouse.fi