Työpaikat

Työpaikkana Trainers’ House

Omilta työntekijöiltämme vaadimme joidenkin mielestä paljon.
Oletko valmis olemaan mitattavana ja arvioitavana?

Tarjoamme todellisen yrityselämän näköalapaikan, jossa työskentelet kovien osaajien ympäröimänä ja saat aikaan mitattavia asiakastuloksia. Nauravassa ja värikkäässä työympäristössä jokainen päivä on erilainen. Suurin osa ihmisistämme työskentelee joko Implementation Managerin, markkinoijan tai asiakaspäällikön tehtävissä. Lisäksi talossamme työskentelee jatkuvasti muutama analyytikko asiakastyön tukena. Yhdessä heistä muodostuu lyömätön tiimi, joka mahdollistaa asiakkaiden muutoshankkeiden onnistuneen läpiviennin

Työmme keskiössä on asiakkaan muutostarpeen ratkaiseminen. Meillä työ tehdään ryhmätyönä ja autamme toisiamme eri rooleista käsin. Korkeat laatukriteerit ja osaava henkilöstö ovat meille kunnia-asia.

Henkilosto

 

Muutoskonsultit luotsaavat muutosta

Konsulttien ja Implementation Managerien tehtävänä on hankkia toimeksiantoja ja auttaa asiakkaitamme viemään muutoksia läpi. Tunnistamme liiketoiminnan kasvun ja kehittymisen pullonkaulat ja räätälöimme muutoksen läpiviennin toimenpiteet. Konsulttimme ja Implementation Managerimme myös varmistavat muutosten muuntumisen osaksi jokapäiväistä tekemistä.

Muutosprojektipäälliköt tukevat arjen työtämme

Asiakaspäälliköt tukevat asiakkaidemme muutoshankkeiden käytännön toteutusta ja varmistavat jatkuvan yhteydenpidon asiakkaan ja Trainers’ Housen tiimin välillä. Asiakaspäällikkömme varmistavat yhdessä sovittujen tekemisten ja tavoitteiden toteutumisen ja vastaavat valmentajan apuna tilaisuuksien sisällön ja materiaalien tuottamisesta. Tiiviin asiakastyön lisäksi asiakaspäällikkömme hankkivat uusia toimeksiantoja asiakaskentästämme.

Analyytikot tiivistävät olennaisen

Analyytikot tukevat konsulttiemme työtä esimerkiksi asiakkaan toimintaympäristön nykytilan ja tulevaisuuden analysoinnissa. He tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme investointien takaisinmaksuajan laskennassa ja asiakastulosten todentamisessa. Analyytikkojemme taustat ovat laskentatoimen ja rahoituksen parista.

Markkinoijat ovat toimintamme perusta

Tuemme asiakkaidemme myynnin kehitystä alusta loppuun. Trainers’ House Growth Academy työ- ja valmennusohjelmassa työskentelevät nuoret toimivat meillä markkinoijan roolissa. He sopivat vuodessa yli 15 000 tapaamista sekä meidän konsulteillemme että asiakkaidemme myyjille. Laatu on meille korkein prioriteetti, sillä meille jokainen puhelu on bränditeko.

Paikkoja avoinna!