Avoimet työpaikat

Muutoskonsultti/-valmentaja

Haemme useita myynnin johdossa kannuksensa hankkineita, kokeneita ammattilaisia muutoskonsultin ja -valmentajan rooliin.  Tehtävässä hankit uusia toimeksiantoja erityisesti suuryrityksistä ja osallistut näiden räätälöityjen muutoshankkeiden läpivientiin.

Hakijaprofiilissa korostuu aiempi merkittävä liiketoimintavastuu erityisesti myynnistä, sekä uskottavuus ja varmuus etenkin pörssiyhtiöiden johtoa haastaessa. Tässä tehtävässä ovat menestyneet ne, joiden rautaista läpivientikykyä tukee syvä kiinnostus bisnekseen, toimeen tarttumista ei torpedoi iso ego ja tilannetaju pitää pään pinnalla kovimmissakin aalloissa.

Lue muutoskonsultin/-valmentajan tehtävästä!

 

Markkinoija

Työskennellessäsi markkinoijana pääset mukaan Trainers’ House Growth Academy valmennus- ja työskentelyohjelmaan. Ohjelma soveltuu kaikille, joilla on voimakas halu kasvaa ammattilaisena ja samalla nostaa omaa työmarkkina-arvoaan. Markkinoijan työtehtävässä työskennellään arkiaikaan (klo 8-17 välillä) vähintään 16 tuntia viikossa. Noin vuoden kestävä Trainers’ House Growth Academy -ohjelma sisältää 10 huipputason valmennusta, joiden aiheet liittyvät niin bisnesmaailmaan kuin oman itsensä ammatilliseen kehittämiseen ja antavat loistavaa tukea opintoihin.

Avoimia paikkoja Espoossa Avoimia paikkoja Oulussa Avoimia paikkoja Espanjassa