Muutoskonsultti ja -valmentaja

Trainers House rekrytoi muutoskonsultteja ja valmentajia
 

Muutoskonsultti ja -valmentaja

Trainers’ House on kasvanut vuosien saatossa valmennustalosta muutosyhtiöksi. Autamme asiakkaitamme läpiviemään liiketoimintakriittisiä muutoksia ja varmistamaan asiakkaidemme onnistuminen nyt ja huomenna.

Asiakkaamme odottavat saavansa meiltä valistuneita, kokemukseen pohjautuvia näkemyksiä bisneshaasteidensa taklaamiseksi. Uuden asiakkaan ja toimeksiannon edessä repäisemme muistivihosta puhtaan paperin ja piirrämme siihen räätälöidyn toteutuksen viivat. Tehtävämme alkaa asiakkaan kuuntelemisesta, hiljaisten signaalien tulkitsemisesta ja tiedon rippeiden toisiinsa kytkemisestä. Havaintojen analysoinnista etenemme systemaattisesti toteutukseen, raivaten muutokselle tilaa asiakkaidemme liiketoimintojen ytimistä. Systemaattinen analysointi-simulointi-konseptointi-vaiheistus takaa asiakkaalle todennettavia tuloksia. 

Leijona muutoksen luotsaajana

Haemme useita myynnin parissa kannuksensa hankkineita, kokeneita ammattilaisia muutoskonsultin ja -valmentajan rooliin.  Tehtävässä hankit uusia toimeksiantoja ja osallistut näiden räätälöityjen muutoshankkeiden läpivientiin.

Hakijaprofiilissa korostuu aiempi merkittävä liiketoimintavastuu erityisesti myynnistä, sekä uskottavuus ja varmuus etenkin johtoa haastaessa. Tässä tehtävässä ovat menestyneet ne, joiden rautaista läpivientikykyä tukee syvä kiinnostus bisnekseen, toimeen tarttumista ei torpedoi iso ego ja tilannetaju pitää pään pinnalla kovimmissakin aalloissa.

Rakastamme asiakkaitamme ja ponnistelemme heidän vuokseen. Autamme heitä varmistamaan hienot tulokset ja luotsaamaan joukkojaan muutoksen myrskyissä.  Heidän luottamuksensa herättely edellyttää sinulta kykyä vakuuttaa asiallamme sekä näkemyksillämme. Tässä sinua tukee merkittävästi karismaattinen luonne ja esiintymistaidot.

Haluatko kuulua tähän porukkaan?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi. Muista liittää mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Toivomme hakemuksesi välittävän meille saavutustesi, oppiesi ja näkemystesi kautta, mitä annettavaa sinulla voisi olla asiakkaillemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Trainers’ Housen HR-johtaja Katja Gunnelius numerosta 050 376 1125 tai rekrytointi@trainershouse.fi.

 

Hae tehtävää nyt!

 

Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme

 

Ai mitä tekee Trainers' House?

 

Tutustu tarkemmin muutosjohtamisen metodeihimme