Yrittäjäkumppaniksi

Haemme yrittäjäkumppania Pohjanmaalta

Haluatko kuulla tarkemmin mistä kumppanuudessa on kyse? Järjestämme yrittäjäkumppanuudesta kiinnostuneille tilaisuuden Vaasassa torstaina 11.5. kello 10.00-12.00. Ilmoittaudu osoitteeseen rekrytointi@trainershouse.fi maanantaihin 8.5. mennessä.

Ilmoittaudu täällä

Menesty Trainers’ Housen Yrittäjäkumppanina!

Olemme löytäneet Trainers’ House Yrittäjäkumppanin Tampereen, Kuopion, Turun ja Kymenlaakson alueilta. Nyt jatkamme Yrittäjäkumppanin etsintää Pohjanmaalta.

Trainers’ House on asiakkaidensa muutoksen läpiviennin kumppani. Autamme ihmistä toteuttamaan ja rakastamaan yhteistä tarinaa niin, että tärkeimmästä tekemisestä tulee totta. Intohimoiset ihmiset, osaaminen ja välineet muutoksen läpivientiin ovat kilpailuvalttimme.

Haluamme tuottaa arvoa asiakkaille nykyistä enemmän myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja laajennamme toimintaympäristöämme rekrytoimalla alueellisia yrittäjäkumppaneita. Tätä kautta luomme kannattavaa kasvua sekä asiakkaillemme, yrittäjäkumppaneille että Trainers’ Houselle.

Yrittäjäkumppanina saat  mahdollisuuden näköalapaikkaan suomalaiseen yrityselämään ja erinomaiseen ansaintaan. Vahva ja tunnettu brändimme avaa sinulle ovia mielenkiintoisiin yrityksiin. Saat käyttöösi 25 vuoden aikana käytännössä testatut työkalut, verkostot ja systematiikan. Valmennamme sinut alkuun ja tuemme sinua tielläsi menestykseen. Lisäksi saat maan parasta yritysvalmennusta Jari Sarasvuon ja muiden kokeneiden valmentajiemme johdolla.

Mikä Yrittäjäkumppani?

Nälkä, ahkeruus, vaikuttavuus, bisnes-etiikka, vastuunottaminen. Siinä muutamia ominaisuuksia, joita yrittäjäkumppaneiltamme etsimme.

Trainers’ Housen yrittäjäkumppanit hankkivat toimeksiantoja omalta toimialueeltaan, ylläpitävät asiakassuhteita ja osallistuvat mahdollisesti lunastustyöhön vanhempien konsulttien rinnalla. Tunnet tarjoamamme ja kilpailuetumme ja osaat vakuuttaa yritysjohdon puolellesi. Iso egosi ei ole este oppimiselle. Pystyt toimimaan itsenäisenä osana tiimiä ja ymmärrät brändimme arvon. Ihminen, rohkeus, nopeus, kasvu ja tulos sopivat arvomaailmaasi.

Näin edetään:

Lähetä hakemuksesi  ja muista liittää mukaan ansioluettelosi. Toivomme hakemuksesi välittävän meille saavutustesi, oppiesi ja näkemystesi kautta, mitä annettavaa sinulla voisi olla asiakkaillemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Katja Gunnelius, 
Henkilöstöjohtaja, 050 376 1125,

yrittajakumppani-headerkuva3

 

PS. Tutustu asiakkaisiimme