Yhteystiedot

Ota yhteyttä


Käyntiosoite

Pääkonttori
Innopoli 2
Tekniikantie 14
02150 Espoo

Oulun toimipiste
Kiviharjunlenkki 1 E
90220 Oulu

p. 0306 888 500

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@trainershouse.fi

Verkkolaskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 00371564461800011
Välittäjän tunnus: OKOYFIHH
Y-tunnus 1564461-8

Johto

Antti Aho

Antti Aho Varatoimitusjohtaja

Antti Aho

Varatoimitusjohtaja

Antti Aho
Antti toimii Trainers’ Housella varatoimitusjohtajana. Hän vastaa markkinointi- ja viestintätoimenpiteistä, konsernin johtoryhmätyöskentelystä sekä konsultoi ja valmentaa asiakasyrityksiämme.

Trainers’ Housella Antti on ollut vuodesta 1994. Ennen Trainers’ Housea hän työskenteli Nesteen viestinnässä sekä vakuutusmaailmassa. Koulutukseltaan Antti on humanististen tieteiden kandidaatti.

Antti toimii pääasiassa myynnin ja myyjien johtamisen ratkaisujen parissa. Antin vahvuudet tulevat parhaiten esille myynnin johtoryhmätyössä, erilaisten esimiestyötä koskevien ongelmien parantamisessa sekä myyntistrategian jalkautuksissa. Hänellä on myös vahva kokemus niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin myyntiorganisaatioiden valmentamista. Antti on valmentajana vaativa ja pakottaa positiivisessa mielessä ihmiset miettimään omaa työtään asiakkaiden näkökulmasta.

X
Saku Keskitalo

Saku Keskitalo Sijoittajasuhteet

Saku Keskitalo

Sijoittajasuhteet

Saku Keskitalo
Saku hoitaa Trainers’ Housen talousjohtajan tehtäviä, vastaten mm. sijoittajasuhteista, pörssitiedotteista ja taloushallinnosta.
X
Mikko Hämäläinen

Mikko Hämäläinen Myyntijohtaja

Mikko Hämäläinen

Myyntijohtaja

Mikko Hämäläinen
Mikko toimii Trainers’ Housella myyntitiimin vetäjänä ja valmennuskonsulttina. Hänen tehtäviinsä kuuluvat asiakasyritysten konsultointi ja valmentaminen, uusasiakashankinta, omista asiakkuuksista vastaaminen sekä myyntitiimin johtaminen. Myyntiä Mikko on johtanut 6 vuoden ajan konsultoinnin, valmennuksen, IT-ratkaisujen sekä markkinoinnin toiminnoissa.

Trainers’ Housella Mikko on aloittanut syksyllä 2003. Ennen Trainers’ Housea Mikko on työskennellyt useamman vuoden ajan myynnissä rahoitusalalla. Koulutukseltaan Mikko on BBA.

Vuosien varrella Mikko on tehnyt paljon töitä johtamisen kehittämisen, B2B-organisaatioiden myynnin johtamisen ja myynnin parissa. Hänellä on vahva osaaminen myynnin johtamisprosesseista ja -järjestelmistä sekä käytännön myyntityöstä. Mikko toteuttaa paljon pitkäaikaisia strategian toteutumiseen tähtääviä hankkeita ja asiakastyössä Mikolle kaikkein tärkeintä on sovittujen tavoitteiden saavuttaminen.

Valmennuskielet: suomi ja englanti.

X

Näin löydät perille