Blogi: Espanjaan muutto jätti taakse kaiken turvallisen

Töihin Espanjaan

Työn perässä Espanjaan muuttaminen tuntui aluksi epätodelliselta ajatukselta.

Perille päästyäni ajatukset tuntuivat olevan jatkuvasti sekaisin ja koko reissu tuntui alkuun vain lomamatkalta. Ensimmäiset kuukaudet täällä ovat tulleet täyteen ja aika on mennyt todella nopeasti. Ennen lähtöäni olin miettinyt useasti, että miksi oikeastaan lähden. Miksi lähden aivan yksin vieraaseen maahan tekemään itselleni täysin uutta työtä? Miksi kiusaan itseäni jättämällä taakseni kaiken tutun ja turvallisen?

Työkavereista tukea

Monilla muilla meistä Espanjaan lähtijöistä oli jo työkokemusta Trainers’ Housella. Minulle kaikki oli uutta ja jännittävää. En ole myöskään ikinä ennen asunut ulkomailla. Ensimmäinen työviikko menikin aika lailla niin sanotusti sumussa. En ehtinyt oikein selkeyttämään ajatuksiani missään välissä.

En olisi uskonut ensimmäisinä viikkoinani kaipaavani Suomeen, mutta niin vain kävi. Ruokamyrkytys, sähkökatkos ja jokapäiväiset siestat meinasivat laskea fiilistä. Soitin kotiin vanhemmilleni ja muille minulle tärkeille ihmisille. Mietin jälleen, että miksi olin oikein lähtenyt. Onneksi kuitenkin joka päivä töihin tullessani työkaverit jaksoivat lähes väkisinkin tsempata ja piristää.

Kaikkiin asioihin elämässä ei voi vaikuttaa, mutta niin se vain on, että moniin voi. Kun töissä päätin nostaa fiilistäni, tulokset työssäni paranivat huimasti. Ja kun taas saavutin tuloksiani, yleinen fiilikseni kasvoi. Aluksi niin tukalaan kuumuuteen alkaa pikkuhiljaa tottua. Siestat ovat myös jo ihan siedettäviä, vaikka niitä ei itse vietäkään. Työpäivän jälkeen on ihanaa lähteä rannalle keräämään ajatuksiaan ja rentoutumaan. Töissä on kivaa, kun onnistuu tavoitteissaan ja työkaverit ovat ihan parhaita. Mainittakoon myös vaatimattomasti se, että yhdessä huipputiiminä olemme onnistuneet tavoitteissamme ja useasti jopa ylittäneet ne.

Uusia ja jännittäviä asioita

On ollut ihan mahtavaa olla mukana avaamassa uutta toimistoa. Saa ihan oikeasti antaa oman panoksensa uuden toimiston tulevaisuudelle. Ensimmäisten viikkojen pyörityksen jälkeen jaksoin taas miettiä, että miksi tänne lähdin. Lähdin tänne itseni takia. Tutustumaan itseeni entistä paremmin. Lähdin haastamaan itseäni niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Lähdin ottamaan elämästä kaiken irti ja vielä ehkä vähän enemmän. Tahdon löytää niin tuntemattomasta ja pelottavasta jotain uutta ja turvallista. Lähdin kokemaan kaikkea mahdollista uutta ja jännittävää. Ja uutta ja jännittävää täällä on kaikki.

Please also checkout easyslots.com

Meille kuuluu erittäin hyvää!

-Sofia Suokko

Hae töihin Espanjaan:

Hae Espanjaan