Blogi: Tunnelmia välimeren toimistolta

Meiltä saa nyt myös auringon lämmittämiä asiakastapaamisia

Espanjan Alicantessa, Torreviejassa, vietettiin tiistaina 1.8.2017 uuden toimiston avajaisia. Espanjassa aloitti joukko markkinoijia, jotka auttavat vauhdittamaan asiakkaidemme tuloksia sopimalla muun muassa uusasiakastapaamisia. Samalla markkinoijat osallistuvat Trainers’ House Growth Academyn valmennusohjelmaan.

”Ilmoitimme keväällä 2017 palkkaavamme 100 uutta työntekijää. Uusia markkinoijia aloitti kevään aikana 107 ja osa heistä työskentelee nyt Espanjassa”, Trainers’ House Growth Academyn rekrytoinnista vastaava Hanna-Mari Ilola kertoo.

Dream Team

”Espanjassa työskentelee markkinoinnin Dream Team. Työntekijät ovat käsinpoimittuja. Heidän tehtävänään on toimia suunnannäyttäjinä asiakastyölle”, Espanjan toiminnan käynnistämisessä avaintekijänä toiminut Saku Keskitalo kommentoi.

Osa markkinoijista on jo korkeakoulusta valmistuneita ja osa suorittaa opintoihin kuuluvaa harjoittelujaksoa ulkomailla.

Mira Lönnrotille työjakso Espanjan auringon alla on ensimmäinen täysipäiväinen työ omalla alalla, valmistumisen jälkeen. ”Odotukseni ovat korkealla. Odotan erityisesti kasvavani ammatillisesti myynnin, markkinoinnin, johtamisen sekä tiimityöskentelyn saralla. Toki odotan myös seikkailuja ja elämänkokemusta työn ulkopuolelta! Meillä on huipputiimi koossa ja haluamme heti päästä täyttämään ja ylittämään meille asetetut tavoitteet”, Mira kertoo.

”Työmatka on lyhyt ja poikkeaa aika paljon Suomen joukkoliikenteessä kulkemisesta. Aurinko paistaa, meri on vieressä ja kadulla on juuri sellainen espanjalainen tohina kuin telenovela sarjoissa. Kuumuus ja hiostava ilma naurattivat – tähän on paras tottua jo aamulla matkalla toimistolle!”, markkinoijat totesivat.

Kolme sanaa avajaisista ja ensimmäisestä työpäivästä Välimeren toimistolla:

Aurinkoinen, uutuudentuoksuinen, jännittävä.

Espanjan toimiston arkea voit seurata Facebookissa ja Instagramissa:

Facebook

Instagram

#españadreamteam

Tavataan!

Kaipaako myyntitiiminne tukea kasvavaan uusasiakashankinnan tarpeeseenne?

Tutustu palveluumme tarkemmin täällä.

Lue lisää markkinoijan työtehtävästä täältä ja lähetä hakemus!