Case: Cityvarasto – MYYNNIN VALMENNUS

Valmennuksen avulla mukaan tämän päivän myyntimaailmaan

”En ole aiemmin osallistunut tämän kaltaisiin valmennuksiin, vaikka olen tehnyt myyntiä pitkään. Halusin päästä valmennuksen kautta sisään tämän päivän myyntimaailmaan ja siihen, mistä yrityksissä myyntiä tehdessä puhutaan” kertoo Cityvaraston myyntipäällikkö Antti Latvala.

Uudet opit osaksi omaa liiketoimintaa

”Valmennuksen aikana mietin tarkemmin myynnin tekniikoita joka on myös myynnin psykologiaa. Mietin myyntiin liittyviä kokonaisuuksia ja miten näitä voisi tuoda osaksi meidän liiketoimintaa. Valmennuksessa huomasin, ettei kannata jähmettyä vanhaan, vaan valmennuksen sisältöä tulee ajatella joustavasti” Latvala kommentoi.

Valmennuksesta on hyötyä koko organisaatiolle

”Omalle tekemiselle on mahdollista löytää valmennuksen avulla pohja. Muista tehdä muistiinpanoja jatkuvasti, siten pääset aina palaamaan valmennuksen pääteemoihin takaisin.

Valmennuksen jälkeen olen miettinyt voisin hyödyntää energiaa pursuvan Juuson oivalluksia kaupan klousaamiseksi. Olen pyrkinyt panostamaan ns. kuolleisiin hetkiin, eli niihin hetkiin, kun asiakas on omilla teillään ja myyjän tulisi muistuttaa tuotteestaan tai palvelustaan asiakastaan. Tässä valmentajien rohkeus on ihan omaa luokkaansa.

Suosittelen valmennusta myyjille, joilla on kauppoja työstettävänä, sekä niille joiden myyntifunneli kaipaa teroittamista. Täällä korjataan myyntifunnelin ajattelu sellaiseksi kuin sen tuleekin olla!” Latvala kiteyttää.

Lue lisää Myynnin Valmennusohjelmasta täältä.