Case: Turun Kauppakamari – Kokonaisvaltaista tukea myynnin virittämiseen

Kokonaisvaltaista tukea myynnin virittämiseen

”Trainers’ Housen asiantuntijoiden tuoma osaaminen ja lisäarvo vakuuttivat yhteistyössämme kokonaisuudessaan. Ei tekisi oikeutta sanoa, että kirkastimme yhteistyössämme ainoastaan jäsenhankinnan tarinan. Valmennuksessa oli hurjan hyviä ja tärkeitä asioita esillä ja samalla tämä oli erinomainen sparraushetki myynnillemme”, Turun kauppakamarin toimitusjohtaja Kaisa Leiwo kertoo.

”Kumppanivalintaan vaikutti omakohtaiset hyvät kokemukset Trainers’ Housen työstä ja oli helppoa lähteä asioimaan tuttujen ihmisten kanssa. Trainers’ House ei ole ehkä markkinoiden edullisin, mutta ainakin voit olla varma, että saat vastinetta rahoillesi. Heitä on helppo suositella kumppaniksi muillekin”, Leiwo kommentoi.

Selkeä tarina jäsenhankinnan tueksi

”Turun kauppakamarin jäsenetuja ja -palveluja on joskus vaikea konkretisoida potentiaalisille jäsenille. Jäsenetujen selkiyttämiseksi asiakkaille ja niistä viestimisen helpottamiseksi käynnistimme yhteistyön Trainers’ Housen kanssa.

Selkeällä tarinalla varmistetaan, että niin ammattimaiset jäsenhankkijat kuin oma väkikin kertoo jäsenyydestä osaavasti ja monipuolisesti. Ja mikä tärkeintä – selkeän tarinan avulla jäsenyyden hyödyt kirkastuvat potentiaalisille jäsenille aivan uudella tavalla”, Leiwo jatkaa.

Jäsenet jäsenyyden suosittelijoina

Jäsenhankinnan tueksi Trainers’ Housen muutostukitiimi laati yritysreferenssejä yhdessä aktiivisten jäsenyritysten kanssa. Referensseissä jäsenyritykset kertovat miten juuri he ovat hyötyneet jäsenyydestä ja miksi he kannustavat muitakin yrityksiä liittymään Turun kauppakamariin.

”Referenssit tarjoavat myös osallistuville yrityksille mainion kanavan kertoa tuotteistaan ja palveluistaan. Yritykset lähtivätkin mielellään mukaan tähän yhteistyöhön. Referenssejä on luettu paljon ja ne myös leviävät hyvin”, Leiwo päättää.