Case: Varkauden Aluelämpö – MILJOONA LISÄÄ

Miljoona lisää liikevaihtoa

Trainers’ House ja Varkauden Aluelämpö aloittivat yhteistyön keväällä 2016. Energia-alalla tapahtuu tällä hetkellä paljon koko Euroopassa. ”Toimimme paikkakunnalla joka ei ole kasvukeskus. Halusimme liiketoimintaan tukea uusilla palveluilla, jotka voisivat toimia liikevaihdon kannalta keskeisessä osassa” Varkauden Aluelämmön toimitusjohtaja Mikko Onkalo kommentoi.

”Olemme melko pieni organisaatio eli jokaisen työntekijän pitää osata puhua palveluista ja myös ottaa ne itse puheeksi asiakkaiden kanssa toimiessa. Yhteistyöltä haluttiin apua siihen, miten oma väki saadaan kertomaan laajemmasta valikoimastamme ja tarjoamaan tätä kautta parempaa asiakaspalvelua” Onkalo jatkaa.

Asetetut tavoitteet ylitettiin ja yhteistyö jatkuu

Yhteistyöhön kuului koko henkilöstön myynnillistä valmentautumista ja halutun muutokset läpiviennin varmistamiseksi Varkauden Aluelämpö otti mukaan arkeen myös BEAT-muutosjohtamisen alustan. ”BEAT otettiin mukaan, totta kai. Se olikin yksi syy miksi Trainers’ House valittiin kumppaniksi, että BEATin avulla pystymme seuraamaan muutoksia tekemisessä kokonaisuutena” Onkalo kertoo.

”Olemme saaneet sitä lisäarvoa mitä lähdimme hakemaankin ja toiminnassa on menty hyvin eteenpäin. Suosittelen Trainers’ Housea muillekin, etenkin vastaaville pienemmille organisaatioille” Onkalo päättää. Yhteistyötä jatketaan vuonna 2017.