Raija Gynther

LinkedIn Twitter

raija.gynther@trainershouse.fi

+358 50 523 6879

Raija työskentelee Trainers’ Housella muutoskonsulttina. Kokemusta erinäisistä kehittämishankkeista on kertynyt tälle kasvatustieteen maisterille jo 20 vuoden ajalta, näistä 12 viestinnällisellä painotuksella. Näihin vuosiin on mahtunut esimiestehtäviä vuosikymmenen verran ja viimeiset seitsemän vuotta hän johti viestintää kolmen miljoonan asiakkaan ja 700 työntekijän S-Pankki konsernissa. Raija kokeekin olevansa ennen kaikkea viestinnän ja viestinnän johtamisen asiantuntija. Ammatillisena intohimona hänellä on viestinnän hyödyntäminen muutoksen läpiviennissä, olipa kyse sitten liiketoiminnan boostaamisesta tai organisaation toiminnan kehittämisestä.

Viestinnän lisäksi Raijan erikoisosaamiseen kuuluvat brändien ja yrityskulttuurin rakentaminen, viestinnän sparraaminen, strategian kiteyttäminen ja jalkautus sekä isojen muutoshankkeiden viestintäkokonaisuudet. Myös kaikki asiakasviestintä kriisiviestintöineen ovat tuttua työnsarkaa.

Raija osaa hahmottaa laajoja kokonaisuuksia nopeasti. Asioiden merkitysten löytäminen ja olennaisen kiteyttäminen lukeutuvat vahvuuksiin. Raija ajattelee strategisesti ja parhaimmillaan hän on sanoittaessaan isoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia ymmärrettävään muotoon. Mahdollisuuksien ja riskien arviointi, totuttujen tapojen rohkea haastaminen sekä toiminnan kehittäminen ovat verissä – haastavat muutostilanteet saavat syttymään.

Vapaa-aika kuluu paljolti perheen parissa. Omasta hyvinvoinnistaan Raija pitää huolta jumppailemalla ja rentoutuminen toteutuu parhaiten lukemalla. Raija nauttii matkustamisesta ja lomat hän viettääkin mieluusti maailman ihmeitä tutkistellen.