Raija Gynther

LinkedIn Twitter

raija.gynther@trainershouse.fi

+358 50 523 6879

Muutoskonsulttina työskentelevällä Raijalla on kokemusta erinäisistä kehittämishankkeista jo 20 vuoden ajalta, näistä 12 viestinnällisellä painotuksella. Näihin vuosiin on mahtunut esimiestehtäviä vuosikymmenen verran ja ennen Trainers’ Houselle siirtymistään hän johti seitsemän vuoden ajan viestintää kolmen miljoonan asiakkaan ja 700 työntekijän S-Pankki-konsernissa. Raija onkin ennen kaikkea viestinnän ja viestinnän johtamisen asiantuntija.

Raijan ammatillisena intohimona on viestinnän hyödyntäminen muutoksen läpiviennissä, olipa kyse sitten liiketoiminnan boostaamisesta tai organisaation toiminnan kehittämisestä. Raijan osaamisalueeseen kuuluvat niin ikään brändien ja yrityskulttuurin rakentaminen, strategian kiteyttäminen ja jalkautus sekä isojen muutoshankkeiden viestintäkokonaisuudet. Myös asiakasviestintä kriisiviestintöineen ovat Raijalle tuttua työnsarkaa.

Vapaa-aika kuluu paljolti perheen parissa. Omasta hyvinvoinnistaan Raija pitää huolta jumppailemalla ja rentoutuminen toteutuu parhaiten lukemalla. Raija nauttii matkustamisesta ja lomat hän viettääkin mieluusti maailman ihmeitä tutkistellen.