Aurora Kairtamo

LinkedIn

aurora.kairtamo@trainershouse.fi

+358 40 549 6149

Aurora työskentelee Trainers’ Housella avustavana konsulttina osana Inside Sales tiimiä. Myyntiosaamisen lisäksi häneltä löytyy rutkasti organisointikykyä – pupu ei mene pöksyyn tulipaloja sammutellessa, vaan uusiin haasteisiin hypätään mukaan rohkeasti. Hän on erityisen hyvä asiakaspalvelussa ja ihmisten kuuntelemisessa.

Aurora elää ja hengittää tapahtumia. Tässä huomaa hänen taustansa kulttuurituottajana ja työkokemuksensa erilaisista tapahtumista, festareista, konserttituotannoista sekä teemaristeilyistä. Asiakaspalvelutaito on kehittynyt ravintola-alalta, järjestyksenvalvojan työstä ja kioskimyyjänänä toimimisesta.

Aurora rakastaa kirjojen lukemista, perheen ja ystävien kanssa olemista sekä ruuanlaittoa ja leipomista. Myös äidin Chow Chow nimeltä Noppa on lähellä sydäntä ja paras hetki on, kun saa kyseisen sinikielisen karvakaverin hoitoon.
Moni ei tätä Aurorasta tiedäkkään, mutta hänellä on tällä hetkellä työn alla venäjän kielen opettelu. Tällä hetkellä kielitaito rajoittuu itsensä esittelyyn ja kiitos sanoihin, joten tutorointia otetaan vastaan!