Tinja Kivistö

LinkedIn Twitter

tinja.kivisto@trainershouse.fi

+358 50 448 5056

Tinja työskentelee Trainers’ Housella muutoskonsulttina. Trainers’ House –vuosiensa aikana Tinja on ollut useissa työtehtävissä; hän on vastannut soittotiimistä, johtanut lukuisia projekteja sekä auttanut asiakkaita muutosten läpiviennissä. Eniten osaamista Tinjalle on kertynyt myynnin ja esimiestyön kehittämiseen liittyen. Hän on ollut mukana useissa vaativissa, suuren kokoluokan muutoshankkeissa, niin suomalaisissa kuin kansainvälisissä. Tuttuja toimialoja ovat mm. teollisuus, asiantuntijapalvelut, rakentaminen, pankki, vakuutus sekä erikoiskauppa.

Tinja on tuloshakuinen asiakasprojekteissa ja henkilökohtaisessa myyntityössään, joka on hänelle tärkeää. Projekteissa Tinja on erityisesti kiinnostunut siitä, miten voi auttaa asiakkaan ihmisiä onnistumaan.

Tinja on kova kävelemään. Yksi hänen hienoimmista kokemuksistaan on 800 kilometrin kävelyreissu Pohjois-Espanjassa Santiago de Compostelaan. Tinja haaveilee aina seuraavasta matkasta. Kun kohde on mielessä ja reissupäivät tiedossa, pystyy taas hengittämään kevyesti.