Sointu Kouki

LinkedIn Twitter

sointu.kouki@trainershouse.fi

+358 40 184 6645

Turusta valtiotieteiden maisteriksi valmistunut Sointu työskentelee Trainers’ Housella muutoskonsulttina. Trainers’ Housella Sointu on ollut läpiviemässä hankkeita, jotka ovat liittyneet esimerkiksi strategian jalkautukseen ja myyntityön laadun sekä esimiestyön kehittämiseen. Luonteeltaan Sointu on positiivinen, sosiaalinen ja määrätietoinen.

Soinnulla on laaja kansainvälinen kokemus; Suomen lisäksi hän onkin asunut Uudessa-Seelannissa, Yhdysvalloissa, Tadzhikistanissa sekä Venäjällä. Ennen Trainers’ Houselle siirtymistään Sointu on työskennellyt YK:n kehitysohjelmassa Tadzhikistanissa yksityisen sektorin kehittämisen, yritysten kilpailukyvyn ja kauppapolitiikan parissa sekä Ulkoministeriössä Suomessa ja Venäjällä kansalaispalveluasioiden parissa. Opintojensa aikana hän kerrytti työkokemusta valmennuskurssiyrityksen henkilöstöpäällikkönä ja toimitusjohtajana.

Vapaa-ajallaan Sointu matkustaa paljon. Viimeisen vuoden aikana matkat ovat suuntautuneet muun muassa Ghanaan, Turkkiin, Yhdysvaltoihin ja Venäjälle. Sointu on kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista sekä kansainvälisistä suhteista. Sointu on aikoinaan harrastanut muodostelmaluistelua SM-tasolla ja valmentanut sittemmin luistelijoita useita vuosia.