Tuomo Loukomies

LinkedIn Twitter

tuomo.loukomies@trainershouse.fi

+358 40 589 1082

Muutoskonsultti Tuomo on koulutukseltaan erityisopettaja ja erikoistunut parempaan oppimiseen. Ihmiset ja ajattelun muutos kiinnostavat Tuomoa. Kulttuurimuutokseen liittyy aina oppimista ja kasvua, näissä asioissa yhdessä ihmisten kanssa toimien Tuomo on vahvimmillaan. Tuomo on toiminut valmentajana menestyksekkäissä strategian jalkautus- sekä esimiestyön hankkeissa. Toimialoista prosessiteollisuus, vähittäiskauppa ja palveluliiketoiminta ovat tutuimpia. Tuomo on erinomainen henkilökohtaisen muutoksen valmentaja ja sparraaja. Tuomo valittiin Trainers’ Housella vuoden valmentajaksi 2018. Valmentamisen lisäksi Tuomo vastaa ihmisten oppimisesta Trainers’ Housella.

Tuomolla on myös 9 -vuoden yrittäjätausta valmennus- ja koulutustehtävissä. Tuomolla on omat verkkosivut, blogi sekä Podcast ”Loukomiehen koulu”, joka on käynyt Suomen suosituimpienkin listalla. Vapaa-ajalla Tuomo harrastaa urheilua monipuolisesti pyöräillen, lenkkeillen, kalastaen ja metsästäen. Mökkeily perheen kanssa Turun saaristossa kuuluu myös olennaisesti Tuomon elämään.

Tuomo Loukomies valmentaa Trainers’ Housen vaikuttavan esiintyjän valmennusohjelmaa.
Esiintyminen on monelle hankalaa. Itse asiassa, tutkimuksissa on osoitettu, että pelkäämme julkista esiintymistä jopa enemmän kuin kuolemaa. Tärkeä esitys tulossa. Odotatko sitä pelolla vai innostuksella?

Lue lisää vaikuttavan esiintyjän valmennusohjelmasta