Laura Maijala

LinkedIn

laura.maijala@trainershouse.fi

+358 40 502 3491

Laura tutustuu parhaillaan muutoskonsultin työhön Trainers’ Housen trainee-ohjelmassa. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri. Laura on taitava toimimaan ihmisten kanssa, analyyttinen, tehokas ja utelias oppimaan uutta. Opintojensa kautta hän on perehtynyt kattavasti talouteen, viestintään, yhteiskunnallisiin asioihin sekä ihmisen psykologiaan. Laura hahmottaa hyvin laajoja kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita, löytää nopeasti olennaiset kohdat asiaviidakosta sekä tiivistää nämä hetkessä sujuvaan kirjalliseen muotoon.

Tie muutoskonsulttitraineeksi alkoi B2B-markkinoinnista, jonka lisäksi kokemusta on karttunut asiakasprojektien sekä tiimin vetämisestä. Aiempiin työtehtäviin kuului muun muassa tapaamisten sopimista asiakasyrityksille, raportointia sekä tiimiläisten työn sparraamista. Näiden myötä Laura on oppinut tuntemaan hyvin eri toimialojen saloja ja yrityssektoria, sekä päättäjäviestintää.

Mieluisimpiin vapaa-ajan aktiviteetteihin kuuluu liikunta, ystävät, kokeileva kotikeittiö sekä tietysti ravintolaelämykset. Myös musiikki ja luonto auttavat työssään rehkivää rentoutumaan.