Satu Miettinen

LinkedIn

satu.miettinen@trainershouse.fi

+358 40 710 8699

Muutoskonsultti Satu on kauppiasperheen kasvatti ja viettänyt nuoruutensa Malmilla, joka näkyy hetkittäin särmänä olemuksessa. Sadun ääni kuuluu kovaa ja kauas ja usein naurun muodossa. Kollegoiden ja asiakkaiden mukaan Sadun kanssa on erityisen kivaa työskennellä ja hän uskoo itsekin olevansa ihmisihminen ja kiinnostunut ihmismielestä. Satu on yksi Trainers’ Housen paluumuuttajista – hän ehti viettää aikoinaan viisi vuotta asiakasprojektien parissa. Ja nyt hän on palannut!

Satu on myyntileijona henkeen ja vereen. Tämän lisäksi erityistä kiitosta on sadellut jo reilun 10 vuoden esimiestyöstä sekä muutoshankkeiden johtamisesta. Satu on ehtinyt työskennellä niin suurten globaalien konsernien kanssa, kuin pienempien startuppienkin parissa. Pienyrittäjä asuu Sadussa edelleen. Satu on vahvoilla toimialoilla, joilla myynti, asiakkuudet ja esimiestyö liittyvät vähänkin työn pyöritykseen.

Nuoresta Sadusta piti tulla psykologi, painonnostaja tai nyrkkeilijä mutta kaupallinen maailma vei mennessään. Siinä mielessä tämä suunnitelma on toteutunut, että hän on ollut mukana läheistensä menettäneiden tukiryhmätoiminnassa ja haluaa tehdä sitä jatkossakin. Hän aloitti myös nyrkkeilyn ja mimmikoriksen uudestaan nuoruusvuosien jälkeen. Lopun vapaa-ajasta viekin rakas, mutta ah välillä niin raskas 10-vuotias labbismummo Nelson, joka käyttäytyy edelleen kuin pentu. Satu on myös hyvä kokki ja ruoanlaitto onkin mökkeilyn ohella parhaita tapoja rentoutua.