Helena Niemelä

LinkedIn

helena.niemela@trainershouse.fi

+358 40 481 4491

Helena työskentelee Trainers’ Housella muutosprojektipäällikkö traineena. Helena aloitti työnsä Trainers’ Housella ratkaisumyynnin työharjoittelun merkeissä ja on sen jälkeen edennyt talon sisällä kovaa vauhtia osaksi Inside Sales tiimiä ja sitä kautta osaksi trainee-ohjelmaa.

Myyntityön tradenomiopinnot ovat antaneet Helenalle valmiudet myynnin-, sekä asiakkuuksien kehittämiseen ja yritysten välisen liiketoiminnan ymmärtämiseen.

Helenan taidot painottuvat erilaisten asiakkaiden odotusten ymmärtämiseen ja henkilökohtaiseen myyntityöhön. Hän on työskennellyt erilaisissa myyntitehtävistä sekä b2b, että b2c -puolella. Myös asiakaspalvelu tehtävät ja tapahtuma-ala ovat tulleet Helenalle tutuksi. Erityisiin kiinnostuksen kohteisiin Helenalla kuuluu myyntiprosessin kehittäminen ja tuotteistaminen. Hän on erityisen vahvoilla elintarvike, finanssi, sekä markkinointi-viestintä alalla.

Ihmisenä Helena on sponttaani heittäytyjä, hän saa loputonta virtaa uuden kehittämisestä ja ideoinnista. Helena on intohimoinen tanssija ja harrastaa Dance Hallia, sekä Reggaetonia. Myös lumilautailu kuuluu hänen harrastuksiinsa ja tavoitteena on 2021 Triathlon.