Patrik Pyöriä

LinkedIn

patrik.pyoria@trainershouse.fi

+358 45 870 1222

Patrik työskentelee Trainers’ Housella avustavana konsulttina ja opiskelee hankintojen johtamista maisterivaiheessa LUT-Yliopistossa Lappeenrannassa. Sivuaineenaan hän opiskelee yritysjuridiikkaa sekä laskentatoimea.

Hänellä on viiden vuoden kokemus yrittäjyydestä, joka sai alkunsa lukion toisella luokalla perustamalla mustikkalimonadia valmistavan yrityksen (I’m Blue) kolmen muun lukiokaverin kanssa. Idea lähti lukion yrittäjyyskurssilta, jossa tavoitteena oli perustaa harjoitusyritys vuoden ajaksi. I’m Blue voitti Suomen parhaan NY-yrityksen palkinnon, ja Patrik yhtiökumppaneineen lähti Sveitsiin kilpailemaan euroopanmestaruudesta. 2017 yritysmuoto vaihtui osakeyhtiöksi, tuote oli laajasti myynnissä ympäri Suomen, ja he kävivät jopa Kazakstanin maailmannäyttelyissä ja Singaporessa esittelemässä tuotetta.

Yliopistossa Patrik on ollut 2 vuotta Lutesin (LUT Entrepreneurship society Ry) toiminnassa tapahtumavastaavana ja varapuheenjohtajana, jonka kautta suomalainen startup-skene on tullut tutuksi. Vahvoilla Patrik on elintarvike- ja juomateollisuudessa, vähittäiskaupassa ja Startup-yrittäjyyden parissa.

Patrik on sosiaalinen ihminen ja tapaa paljon kavereitaan vapaa-ajallaan. Hän on harrastaa freestyle-laskettelua ja viihtyy talvisin rinteessä, kun vain opiskeluiden ja työn ohella ehtii. Matkustaminen ja hyvät erityisesti talouteen ja sijoittamiseen liittyvät podcastit ovat myös lähellä sydäntä. Patrik myös opiskelee myös kiinan alkeita tulevaa Taiwanin vaihtoa varten.