Ella Rautamaa

LinkedIn

+358 40 356 5773

Ella työskentelee Trainers’ Housen tytäryhtiö Igniksen operatiivisena päällikkönä Turun toimistolla. Useat projektitiimit ovat vaihtuneet 27:n markkinoijan tiimin päivittäisen tekemisen johtamiseen. Ennen menestyksekästä työuraansa Trainers’ Housella Ella paahtoi ravintola-alalla ja erilaisissa myyntitehtävissä. Onpa hän päässyt kokeilemaan siipiään myös karkkikauppa-yrittäjänä Naantalin vanhassakaupungissa. Ellan ykkösvahvuus on projektijohtaminen, toimialasta riippumatta. Ala kuin ala, tiimin on pelattava yhteen ja varmistaa asiakasarvon toteutuminen. Ehkä juuri toimeliaisuudesta ja asiakaskeskeisestä otteesta johtuen, hän on päässyt työskentelemään Igniksen suurimpien asiakkuuksien parissa. Ella uskoo, että avoin asiakassuhde on avain toimivaan yhteistyöhön.

Tiimiläiset kuvailevat Ellaa esimiehenä aurinkoiseksi ja kannustavaksi. Hän johtaa näyttäen itse esimerkkiä ja pyrkii olemaan mahdollisimman paljon läsnä. Ellan taktiikka johtamisessa on antaa ihmisille vapautta ja vastuuta sopivassa balanssissa. Siemen esimiestyölle on istutettu kenties jo kouluaikoina; Ella on toiminut sovittelijaoppilaana sekä Mannerheimin lastensuojeluliiton ystäväoppilaana. Turussa ei ole päivää, johon lyhyt tarinalla varustettu inspiraatiopuheenvuoro ei kuuluisi. Tarinoissa saattaa joskus olla vähän värikynää.

Vapaa-aika kuluu pitkälti veneilyn, mökkeilyn, laskettelun ja matkustelun parissa. Ella on kuulunut aikoinaan Suomen ratsastusmaajoukkueeseen. Tänä päivänä suuremmat nelijalkaiset ja 24/7 aika tallilla on vaihtunut ystävien kanssa vietettyyn aikaan ja pinempiin nelijalkaisiin; koiriin. Koirat ovat Ellan heikkous ja hän uskaltaakin väittää, että tuntee lähes jokaisen olemassa olevan koirarodun.