Ville Tanska

LinkedIn

ville.tanska@trainershouse.fi

+358 40 733 8586

Ville tutustuu parhaillaan muutoskonsultin arkeen Trainers’ Housen trainee-ohjelmassa. Hyvät vuorovaikutustaidot, erityinen herkkyys ymmärtää asiakkaan strategisia ja liiketoiminnallisia tarpeita sekä kielitaito lukeutuvat hänen vahvuuksiinsa. Ville viihtyy erityisesti asiakasrajapinnassa. Parhaimmillaan hän onkin myyntityössä sekä auttaessaan asiakkaita haasteiden ratkaisemisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Ennen trainee-ohjelmaa Ville työskenteli uusasiakashankinnan projekteissa, luoden myyntimahdollisuuksia taloushallinnon, markkinoinnin ja teknologia-alan asiakasyrityksille. Ville on asunut lapsuutensa Itävallassa ja käynyt Suomessa peruskoulun saksalaisessa koulussa.

Vapaa-aikansa Ville viettää mieluiten ulkoilmassa ja hyvässä seurassa. Hän on aktiivinen jalkapalloilija ja ei niin aktiivinen padel-pelaaja.
Koirarakkaana ihmisenä herralla on neljä karvaista nelijalkaista perheessä. Ville on varmasti Trainers’ Housen suurin moottoriurheilu-hullu. Hän ajaa mielellään käytännössä mitä tahansa kulkuneuvoa, josta löytyy moottori. ”Auto” oli Villen ensimmäinen sana ja mielipuuhaa oli aikoinaan autojen pölykapselien dynaaminen tuijottelu. Sittemmin on onneksi löytynyt muutakin tekemistä.