Enna Tengström

LinkedIn

enna.tengstrom@trainershouse.fi

+358 45 236 8084

Enna Tengström työskentelee Trainers’ Housen Konehuone-tiimissä avustavana konsulttina, jonka ohella hän opiskelee valtiotieteitä Turun yliopistossa. Enna on toimiston on leikkimielinen hassuttelija, eikä ota asioita liian vakavissaan, vaikka suhtautuu asioihin tosissaan.

Opintojensa myötä Ennalla on ymmärrystä yhteiskunnallisia, poliittisia ja sosiaalisia ilmiöistä, jotka kiehtovat ja kiinnostavat häntä valtavasti. Hän onkin hyvä ymmärtämään ja osaa sanoittaamaan erilaisia merkitystasoja.

Enna on nopea oppimaan sekä hahmottamaan uusia kokonaisuuksia ja täten osaa soveltaa oppimaansa käytäntöön luovasti ja tehokkaasti. Hän on läsnäoleva ja kiireetön kuuntelija, jolle iloa tuo syvät, inspiroivat, läsnäolevat, sielukkaat ja aidot kohtaamiset ihmisten kanssa. Soittotyössä häntä motivoi ”peli”, jota hän pelaa sopiessaan tapaamisia. Parhaimmillaan hän on intenssiivisissä keskusteluissa ihmisten kanssa.

Enna on kasvanut Ruotsissa ja Norjassa. Hän puhuu sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia. Lisäksi norja ja tanska taittuu puhuttuna. Myös itsereflektio päiväkirjan kirjoittamisen ja kirjallisuuden lukemisen muodoissa on lähellä sydäntä. Lisäksi Ennan vapaa-aika kuluu liikunnan ja kotijuttujen parissa. Uusimpana harrastuksena Ennan arjessa korona-aikana monelle tutuksi tullut neuloosi.