Video: Ujosta R-kioskin myyjästä bisnesammattilaiseksi

Ujosta nuoresta itsenäiseksi ammattilaiseksi

Aloitin Trainers’ Housella markkinoijana 19-vuotiaana, ennen kuin olin itse asiassa edes aloittanut korkeakouluopintoja. Tulin suoraan R-Kioskin kassalta, enkä varsinaisesti tiennyt bisneksestä muuta, kuin mitä olin kassatyöskentelyssä oppinut.

Aloittaessani täällä olin ujo ja arka mutta pikkuhiljaa toimiessani eri asiakkaiden kanssa ja mentyäni rohkeasti epämukavuusalueelle, niin sanoisin että minusta on kasvanut oma-aloitteinen ja itsenäinen ammattilainen.

Vaikka soittotyö ei itsessään kuulosta ehkä niin hienolta, niin täytyy muistaa että keskustelemme päivittäin suurten yritysten toimitusjohtajien kanssa heidän bisnestilanteestaan. Tässä työssä oppii siis paljon neuvottelutaidoista ja ylipäätään keskustelutaidoista. Uskon, että jokainen tulee tarvitsemaan neuvottelu- ja soittotaitoja elämässään, riippumatta siitä, missä asemassa työskentelee. Kun tämän taidon kerran oppii, niin sitten sen osaa. Vain tekemällä voi oppia – poistu epämukavuusalueelta ja kokeile rohkeasti erilaisia asioita eri ihmisten kanssa.

Hae meille töihin!

Voit ottaa suoraan minuun yhteyttä, niin jutellaan sinun tulevaisuudestasi.