Digitaalinen muutos-ja oppimisvalmennus

Liian monessa muutoksessa unohdetaan ihminen

Vaikka tietäisimme, mitä tehdä, syystä tai toisesta se toivottu muutos, uusi tekeminen tai ratkaisevan tavan oppiminen jää puolitiehen – ja pian olemme taas lähtöruudussa.

Tosiasiassa tuo taka-askel ei johdu ”syystä tai toisesta”, vaan useimmiten tismalleen yhdestä syystä: me olemme ihmisiä.

Ihmisellä on taipumus tehdä sitä, mitä hän on tähänkin asti tehnyt. Tämän taipumuksen rikkominen vaatii systemaattista lähestymistä oppimiseen ja uusiin asioihin – ja myös tuon taipumuksen tiedostamista.

Mitä paremmin ymmärrät, mistä muutoksessa on kyse, sitä todennäköisemmin onnistut – tämä verkkovalmennus auttaa

Tuomo Loukomies on koostanut sinulle verkkovalmennuksen, jossa käytte läpi juuri tällaisia asioita muutoksen läpiviennin näkökulmasta.

Ensisijaisesti valmennus on tarkoitettu sellaisille ihmisille, joilla on käynnissä organisaatiotason muutos työelämässään, mutta sen lainalaisuudet pätevät myös henkilökohtaisiin muutoksiin.

Eli jos ihmettelet, miksi tämänkään vuoden tammikuussa kuntokuuri ei kantanut maaliskuuta pidemmälle – tai miksi kämppä näyttää edelleen sekamelskalta, vaikka Marie Kondon oppeja on yritetty soveltaa jo kolmesti – tästä valmennuksesta löydät selityksen ja ratkaisun avaimet.

Ja vastaavasti – jos uuden strategian jalkautus tökkii tai uuden myyntimallin läpivienti laahaa, tästä valmennuksesta saat oivalluksia ratkaisevan hankkeen läpimenon jouduttamiseksi.

Mitä muutos- ja oppimisvalmennus sisältää?

Tämä verkkovalmennus sisältää seuraavat jaksot:

Jakso 1: Uudet tulokset vaativat uutta tekemistä

Jakso 2: Luultavasti tiedät, mitä tehdä – mikset sitten tee?

Jakso 3: Välillä on kurjaa – mitä sitten?

Jakso 4: Ympäristön vaikutukset oppimiseen ja uuteen tekemiseen

Jakso 5: Oppimiseen liittyvät harhaluulot

Jakso 6: Motivaation kaksi lajia

Jakso 7: Uusi tieto rakentuu vanhan päälle

Jakso 8: Muistin toiminta

Jakso 9: Stressi ja uni

Jakso 10: Kertaus ja bonusmateriaalit

Valmentajasi Tuomo Loukomies

Tuomo on taustaltaan erityisopettaja, ja hän on soveltanut viime vuosina pedagogista osaamistaan ihmisten oppimiseen organisaatioiden muutoshankkeissa.

Tuomo vastaa myös Trainers’ Housen omasta oppimisesta.

Tästä maasta ei löydy montaa ihmistä, jotka ymmärtävät Tuomoa paremmin, miten ihmiset oppivat, mitkä tekijät estävät ihmisiä oppimisesta, miten noita tekijöitä muokataan tai poistetaan, ja miten varmistetaan oppimistulokset niin, että voidaan saavuttaa entistä parempia tuloksia.

Tässä valmennuksessa Tuomo on tiivistänyt osaamisensa helposti hahmotettaviin ja sisäistettäviin jaksoihin.

Saammeko palvella?

Muutos- ja oppimisvalmennuksen hinta on 297€ (sis. alv)

Mikäli haluat maksaa valmennuksen laskulla, tee tilaus sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Kerro meille tilauksessa seuraavat tiedot: valmennukseen osallistuvien sähköpostiosoitteet, laskutustiedot ja käyttöoikeuksien määrä.

Osta tästä