Esiintymistaidon Valmennus

Esiintymistaidon Valmennus

Esiintymistaidon Valmennus on kahden vuorokauden syväsukellus tavoitteelliseen kasvokkain tapahtuvaan vaikuttamiseen. Valmennus sopii hyvin niin johtajille, esimiehille, myyjille kuin asiantuntijoillekin. Riittää, että oleellinen osa työtäsi on synnyttää yhteistyöhalua muissa ihmisissä.

Valmennuksessa opit muotoilemaan ja esittämään viestisi niin, että yleisössä syntyy tavoittelemiasi muutoksia ajattelussa, tunteissa ja tekemisessä. Valmennukseen tullaan etukäteen valmistellun esityksen kanssa. Itse valmennus taas perustuu puhtaasti käytännön tekemiseen ja palautteeseen, ei teorioihin tai ihanteisiin. Valmennuksessa ei videoida esityksiä, vaan palaute perustuu siihen, mitä kuulijat ja valmentaja kokevat.  Osallistujajoukko on rajattu kahdeksaan henkilöön, jotta kaikki ehtivät sekä esittää asiansa että saada henkilökohtaista palautetta ja sparrausta. Valmentajana toimii kokenut vaikuttamistaitojen ammattilaisemme Marc Moberg.

KENELLE:

  • Johtajalle tai esimiehelle, jonka pitää saada muut ihmiset sitoutettua ja innostettua
  • Asiantuntijalle, jonka tehtäviin kuuluu synnyttää ja syventää yhteistyötä tärkeiden sidosryhmien kanssa yrityksen sisällä tai sen ulkopuolella
  • Myyjälle esiintymistaidon ja myyntimateriaalin hiomiseen tai täsmälääkkeeksi esim. ennen isoa tarjouspresentaatiota tai vuosineuvottelukierrosta  

 

”Valmennus ylitti odotukseni! Toteutuksen ja valmentajan ansiosta asiaan uppoutuminen oli helppoa ja jäi paljon pureskeltavaa. Sain konkreettisia vinkkejä esityksen parantamiseen & esitystilanteeseen suhtautumiseen.”

 

Seuraavat valmennukset

 

Syksy 2019

26.-27.9.2019
14.-15.11.2019

 

Investointinne:

Esiintymistaidon valmennuksen hinta 2 200 € + alv 24%.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Sinua auttaa oma yhteyshenkilösi Trainers’ Housella tai valmennusohjelman tuotepäällikkö.

 

Maija Myllymäki
Valmennusohjelman tuotepäällikkö
+358 50 341 2291
maija.myllymaki@trainershouse.fiHeikki Nokelainen, Pfizer Oy

”Olin todella positiivisesti yllättynyt. Valmennus oli käytännönläheinen ja auttoi minua hiomaan viestiäni päättäjille. Työ minkä valmennuksessa teimme on siirrettävissä tuleviin vaikuttajatapaamisiin. Olen erittäin tyytyväinen, että valmistelin esityksen, jota aion käyttää tulevaisuudessa ja että työstimme siitä yhdessä paljon paremman!”