Myynnin Valmennusohjelma

Myynnin Valmennusohjelma

Myynnin Valmennusohjelma on suunnattu myyntityötä tekeville, lähtötasosta riippumatta. Kolmen kuukauden aikana osallistuja oppii modernin myyntityön edellytyksiä, myyntimahdollisuuksien tunnistamista ja rakentamista. Ohjelma tarjoaa keinoja varmistaa kaupallinen menestys asiakaskohtaamisissa sekä asiakkaan systemaattiseen ohjaamiseen kohti päätöksentekoa. Matkan aikana saat tärkeää tukea valmentajilta ja verkostoidut muiden myynnin ammattilaisten kanssa.

Kenelle:

  • Alalle aikovalle nopeaan oppimiseen
  • Alan konkareille myyntitaitojen preppaamiseen
  • Pitkän linjan ammattilaiselle uuden vaihteen löytämiseen
  • Osaamistaan myyville asiantuntijoille

Ohjelma alkaa omien tavoitteiden asettamisesta ja pitää sisällään neljä valmennusta. Valmentajina toimivat kokeneet myynnin ammattilaiset Juuso Helokangas ja Maria Muukkonen.
Valmennukset pidetään Trainers’ Housen tiloissa Ruoholahdessa (Tammasaarenlaituri 3).

Seuraavat valmennukset

syksy 2019

5.9. – 26.11.2019

Investointinne:

Myynnin Valmennusohjelman hinta on 2 950 € + alv 24%.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Sissi Moberg
Valmennusohjelman tuotepäällikkö
+358 50 376 1128Asiakkaidemme kokemuksia:

Olli Jokinen, Sito Oy

”Lähdin mukaan koska oma myyntivastuuni on lisääntynyt. Olin aluksi hieman skeptinen ja mietin jäisikö valmennus vain yleiselle myyntifiilistelyn tasolle. Valmennus oli kuitenkin hyvä, sillä sain konkreettisia keinoja ja apuja myyntityöhön. Parhaat eväät itselleni olivat keinot myyntityön jäsentämiseen ja omaan ajankäyttöön. Suosittelen valmennusta ehdottomasti muillekin. Tämä maksaa itsensä nopeasti takaisin”