Myynnin Valmennusohjelma

Myynnin Valmennusohjelma

Myynnin Valmennusohjelma on suunnattu myyntityötä tekeville, lähtötasosta riippumatta. Kolmen kuukauden aikana osallistuja oppii modernin myyntityön edellytyksiä, myyntimahdollisuuksien tunnistamista ja rakentamista. Ohjelma tarjoaa keinoja varmistaa kaupallinen menestys asiakaskohtaamisissa sekä asiakkaan systemaattiseen ohjaamiseen kohti päätöksentekoa. Matkan aikana saat tärkeää tukea valmentajilta ja verkostoidut muiden myynnin ammattilaisten kanssa.

Kenelle:

  • Alalle aikovalle nopeaan oppimiseen
  • Alan konkareille myyntitaitojen preppaamiseen
  • Pitkän linjan ammattilaiselle uuden vaihteen löytämiseen
  • Osaamistaan myyville asiantuntijoille

Ohjelma alkaa omien tavoitteiden asettamisesta ja pitää sisällään viisi valmennusta. Valmentajana toimii kokenut myynnin ammattilainen Juuso Helokangas.
Valmennukset pidetään Trainers’ Housen tiloissa Salmisaaressa, osoitteessa Tammasaarenlaituri 3.

Seuraavat valmennukset

Kevät 2020

23.1.-16.4.2020

Investointi:

Myynnin Valmennusohjelman hinta on 2 950 € + alv 24%.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Nina Siukosaari
Valmennusohjelman tuotepäällikkö
+358 40 076 3137
nina.siukosaari@trainershouse.fi

 Olli Jokinen, Sito Oy

”Lähdin mukaan koska oma myyntivastuuni on lisääntynyt. Olin aluksi hieman skeptinen ja mietin jäisikö valmennus vain yleiselle myyntifiilistelyn tasolle. Valmennus oli kuitenkin hyvä, sillä sain konkreettisia keinoja ja apuja myyntityöhön. Parhaat eväät itselleni olivat keinot myyntityön jäsentämiseen ja omaan ajankäyttöön. Suosittelen valmennusta ehdottomasti muillekin. Tämä maksaa itsensä nopeasti takaisin”