Digitaalinen Myynnin Valmennus

Digitaalinen Myynnin Valmennusohjelma

Digitaalinen Myynnin Valmennus mahdollistaa myyntityön ja myyjän identiteetin oppimisen digitaalisten työkalujen, videoiden, materiaalien ja tehtävien avulla. Valmennus sisältää yli kuusi tuntia videoita, yli 100 sivua kirjallista materiaalia sekä 47 tehtävää.

Tämän myynnin valmennusohjelman valmentaja Antti Kiukas on viimeiset kymmenen vuotta kehittänyt sekä myyntiä että myynnin johtamista aina pienistä startupeista suuriin kansainvälisiin konserneihin saakka.

Myynnin valmennusohjelmaan kerätyt opit on testattu oikeissa olosuhteissa lukuisilla toimialoilla ja erityyppisissä tilanteissa. Voit olla varma, että tulet keräämään tästä kokonaisuudesta suuren joukon omaa työtäsi helpottavia konkreettisia työkaluja ja samalla parantamaan omia tuloksiasi myynnin tekemisessä merkittävästi.

Kenelle Digitaalinen Myynnin Valmennusohjelma sopii?

1. Myyntityön aloittelijat (1-5 vuoden kokemus)
Kaikki aloittavat matkansa jostain. Jos olet vielä urasi alussa, käytä aika hyödyksesi. Leiki. Kokeile häpeilemättä uusia ideoita ja työkaluja. Suostu ohjattavaksi, niin kasvat nopeasti kohti ammattilaisuutta. Sinulle Myynnin Valmennusohjelma on henkivakuutus vaikeassa työssä pärjäämiseen.

2. Tilapäisesti jämähtäneet ammattilaiset
Ei kukaan etene suoraan tavoitteisiinsa. Älä kuitenkaan tyydy keskinkertaisuuteen. Jos olet tyytynyt tai jopa taantunut, Myynnin Valmennusohjelma on kuin vuosihuolto, jolla löydät jälleen työnilon ja tuloskuntosi.

3. Myyntityön mustat vyöt
Muille myyjille työsi näyttää taikuudelta. Miten osaatkin? Itse toki tiedät kuinka paljon toistoja, turhautumista ja opiskelua huipulle pääseminen on vaatinut. Sinulle Myynnin Valmennusohjelma on tilaisuus vaihtaa muistiinpanoja toisen mustan vyön seurassa. Yksikin uusi idea tai oivallus voi palauttaa vaaran tunteen työhösi.

Tasonnoston trilogia

Parempi prospektointi
Luo vahva pohja työllesi löytämällä enemmän ja parempia asiakasehdokkaita.

Parempi presentointi
Sytytä asiakasehdokkaassasi liekki, joka valaisee polun positiiviseen päätökseen.

Parempi päätöksenteko
Tuttuja ja tuoreita työkaluja ostopäätöksen aikaansaamiseen.

Saammeko palvella?

Digitaalisen Myynnin Valmennusohjelman hinnoittelu on yksinkertainen:

1–2 käyttöoikeutta 497€ /kpl (sis. alv.)
3–5 käyttöoikeutta 447,30€ /kpl (sis. alv.)
6-9 käyttöoikeutta 397,60€ /kpl (sis. alv.)
10+ käyttöoikeutta 372,75€ /kpl (sis. alv.)

Myynnin Valmennusohjelma on myös erinomainen keino tiivistää yhteistyötä. Opiskelkaa yhdessä. Se tulee edullisemmaksikin. Tämän parempaa huolto-ohjelmaa, vakuutusta ja myyntityön ensyklopediaa tuskin löydät muualta.

Mikäli haluat maksaa valmennuksen laskulla, tee tilaus sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Kerro meille tilauksessa seuraavat tiedot: valmennukseen osallistuvien sähköpostiosoitteet, laskutustiedot ja käyttöoikeuksien määrä.

Lue lisää

Sami Solala, Tikon Oy

”Digitaalinen Myynnin Valmennus on osoittautunut erinomaiseksi avuksi myyjille ja myynnin johdolle. Omalla aikataululla eteneminen on saanut meillä kiitosta. Kaikki materiaali kulkee sähköisesti mukana ja asioihin voi palata helposti ja nopeasti. Valmennusten myötä myyjämme ovat voineet tarkasti arvioida omaa myyntityötään. Suosittelen digitaalisen Myynnin Valmennusohjelman ottamista osaksi sisäisiä palavereita”