Vahva Esimies Digitaalinen Valmennus

Esimiestyö on voimansiirtoa

Tuhansien esimiesten valmentaminen on osoittanut tämän: monille ei ole annettu riittävää perehdytystä esimiehenä onnistumiseen. Tarkoitus ei ole syyttää ketään, todeta vain, että usein asia on näin.

Perehdytyksen puuttuminen aiheuttaa monenlaisia arjen haasteita:

1. Palautteen antaminen on hankalaa, jopa pelottavaa: poikkeamiin ei uskalleta puuttua ehkä lainkaan (toinen ääripää on se, että esimiehellä on pelkästään huonoja uutisia)
2. Tiimiä pitää motivoida jopa minimisuorituksen mahdollistamiseksi
3. Oma jaksaminen on vaakalaudalla, koska työstressi tahtoo valua myös vapaa-ajan puolelle
4. Esimiesaseman ottaminen on hankalaa, sillä eilen asiantuntijana työskennellyt ihminen onkin nyt työkavereidensa ”pomo”
5. Oma ajankäyttö on reaktiivista, muiden vaatimuksiin vastailua (mikä lisää stressiä ja aiheuttaa saamattomuuden tunteen)

Valmennus on Jari Sarasvuon, Mikko Vermaan, Max Hentun ja Hannu Takalan tuottama digitaalinen valmennus, joka sisältää 8 jaksoa vuoden käyttöoikeudella.

Opi esimiehen kriittiset perustiedot- ja taidot

Kun tilanne on ”kriittinen”, se voi kehittyä nopeasti joko parempaan tai huonompaan suuntaan. Arjen johtamistilanteisiin ei tietenkään voi täysin sataprosenttisesti valmistautua. Mutta tärkeimpien perustaitojen osaaminen luo vahvan perustan, johon nojata arjen haasteiden keskellä. Juuri tämän Trainers’ Housen digitaalinen Vahva esimies -valmennus tarjoaa: toimivia perustaitoja oikeisiin arjen haasteisiin.

Osaamalla perustaidot jaksat ja viihdyt työssäsi paremmin

1. Pystyt johtamaan joukkojasi palautteella (sekä hyvällä että huonolla) niin, että asiat eivät jää vaivaamaan pitkiksi ajoiksi ja tunnelma pysyy hyvänä
2. Tiimin jäsentesi on mukavampi tulla töihin, kun myös hankalista asioista on lupa puhua
3. Jos olet uusi esimies, näillä työkaluilla ansaitset ihmisten luottamuksen nopeammin
4. Kun työntekijäsi hehkuvat arvostuksesta ja merkityksen tunteesta, yhä paremmat tekijät haluavat juuri sinun tiimiisi
5. Kun ihmiset löytävät merkityksen työlleen, heillä on paljon pienempi motiivi sairastua ”saikutteluun” – tai johonkin vielä pahempaan, kuten välinpitämättömyyteen
6. Valmennus on käytännönläheinen, eli opittuja taitoja harjoitellaan heti alusta alkaen arjessa oman tiimin kanssa
7. Opit kääntämään keskustelun nopeammin ongelmista ratkaisuihin, mikä vaikuttaa esimerkiksi palavereiden tehokkuuteen, ihmisten osallistumiseen ja työilmapiiriin
8. Valmennus on hinnoiteltu edulliseksi, jotta mahdollisimman moni voisi osallistua

Saammeko palvella?

Digitaalisen Vahva Esimies valmennuksen investointi on 297€ /kpl (sis.alv.)

Voit ostaa valmennuksen myös useammalle henkilölle.

2-4 käyttöoikeutta: 267,30€ / kpl (sis. alv)
5-9 käyttöoikeutta: 237,60€ / kpl (sis. alv)
10+ käyttöoikeutta: 207,90€ / kpl (sis. alv)

Mikäli haluat maksaa valmennuksen laskulla, tee tilaus sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi. Kerro meille tilauksessa seuraavat tiedot: valmennukseen osallistuvien sähköpostiosoitteet, laskutustiedot ja käyttöoikeuksien määrä.

Lue lisää

Osta tästä