Missio, visio, strategia ja arvot

Missio, visio, strategia ja arvot

Missiona arjen johtajuus

Missiomme on auttaa ihmistä toteuttamaan ja rakastamaan yhteistä tarinaa niin että tärkeimmästä tekemisestä tulee totta. Innostuneet ihmiset ja todennettavat asiakastulokset ovat tekemisemme mittarit.

Visiona maailmanluokan muutosyhtiö

Tahdomme olla maailmanluokan muutosyhtiö. Meillä on alan parhaat asiantuntijat, toimintaympäristöstä erottuvat menetelmät ja työkalut sekä intohimo auttaa asiakasta onnistumaan muutosten läpiviemisessä.

Onnistunut muutos syntyy sitoutuneista ihmisistä ja konkreettisesta tekemisen muutoksesta. Tulokset muuttuvat, kun tekeminen muuttuu. Tekeminen muuttuu, kun ihminen haluaa parempia tuloksia. Vahvistamme asiakasprojekteissamme arjen johtajuutta käytännönläheisesti ja tarvittaessa jokaisella organisaatiotasolla.

Strategia

Strategiamme perusta on olla vahva yhtiö kotimarkkinassa. Tämän mittareina ovat kassavirta ja todennetut asiakastulokset. Toinen strateginen painopisteemme on tuotekehittää ja rakentaa uusia kasvun konsepteja sekä uusia ansaintamalleja. Tärkeimpiä panostuksia ovat muutoksenjohtamisjärjestelmät ja digitaaliset valmennusohjelmat. Strategiamme kolmannessa vaiheessa kansainvälistymme, asiakkaidemme kanssa ja kautta.

Arvot ohjaavat toimintaamme

Kurotamme kohti kasvua. Tehtävämme on auttaa niin asiakkaitamme kuin itseämme nousemaan uudelle tasolle. Me haastamme itsemme ja asiakkaamme kehittymään ihmisinä, ammattilaisina ja työyhteisöinä.

Ihminen
on arvojemme ytimessä. Teemme töitä asiakasyrityksissämme työskentelevien ihmisten kanssa ja heidän arjestaan käsin.

Rohkeus
on työyhteisössämme sitä, että emme kainostele vaikeidenkaan asioiden läpikäymistä. Teemme sen työn, mikä toimeksiantajamme menestymiseksi on tehtävä.

Nopeus
Emme hosu, mutta haluamme työskennellä ripeästi ja silti huolellisesti. Kokemuksesta tiedämme, että tekemisen lykkääminen tuhoaa tuloksia.

Kasvu
on tavoitteemme. Haastamme itsemme ja asiakkaamme parempiin suorituksiin ihmisinä, ammattilaisina ja yrityksinä.

Tulos
kuuluu työhömme. Todennetut tulokset antavat asiakkaillemme syyn tehdä yhteistyötä kanssamme. Todennetut asiakastulokset antavat meille tarkoituksen jatkaa työtämme.