Missio, visio, strategia ja arvot

Missio, visio, strategia ja arvot

Missiona arjen johtajuus

Missiomme on auttaa ihmistä toteuttamaan ja rakastamaan yhteistä tarinaa niin, että tärkeimmästä tekemisestä tulee totta.

Visiona maailmanluokan muutosyhtiö

Tahdomme olla maailmanluokan muutosyhtiö. Meillä on alan parhaat asiantuntijat, toimintaympäristöstä erottuvat menetelmät ja työkalut sekä intohimo auttaa asiakasta onnistumaan muutosten läpiviemisessä.

Onnistunut muutos syntyy sitoutuneista ihmisistä ja konkreettisesta tekemisen muutoksesta. Tulokset muuttuvat, kun tekeminen muuttuu. Tekeminen muuttuu, kun ihminen haluaa parempia tuloksia. Vahvistamme asiakasprojekteissamme arjen johtajuutta käytännönläheisesti ja tarvittaessa jokaisella organisaatiotasolla.

Strategia

Strategiamme perusta on olla vahva yhtiö kotimarkkinassa. Tämän mittareina ovat kassavirta ja todennetut asiakastulokset. Toinen strateginen painopisteemme on tuotekehittää ja rakentaa uusia kasvun konsepteja sekä uusia ansaintamalleja. Tärkeimpiä panostuksia ovat muutoksenjohtamisjärjestelmät ja digitaaliset valmennusohjelmat. Strategiamme kolmannessa vaiheessa kansainvälistymme, asiakkaidemme kanssa ja kautta.

Arvot ohjaavat toimintaamme

Kurotamme kohti kasvua. Tehtävämme on auttaa niin asiakkaitamme kuin itseämme nousemaan uudelle tasolle. Me haastamme itsemme ja asiakkaamme kehittymään ihmisinä, ammattilaisina ja työyhteisöinä.

Ihminen
Kaiken keskipisteenä on ihminen, Teemme työtä ihmisille, emme yrityksille. Yritys on kuitenkin lopulta joukko ihmisiä, ei sen enempää tai vähempää. Kohtele ihmisiä kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan.

Rohkeus
Teemme asioita rohkeasti. Otamme riskejä. Teemme virheitä ja opimme niistä. Samaa virhettä emme tee kahta kertaa.

Nopeus
Nopeus on laatua. Toimintaamme leimaa nopeus. Etenemme pienin askelein, mutta saatamme tehtävät jämerästi päätökseen.

Kasvu
Yrityksemme tavoite on kasvaa. Samoin tavoitteemme on, että työntekijämme kasvavat sen mukana yhä vaativampiin tehtäviin. Tavoitteemme on, etä asiakkaamme kasvavat ja menestyvät. Tavoitteemme on myös, että asiakkaidemme asiakkaat kasvavat.

Tulos
Yrityksemme tarkoitus on tehdä tulosta. Yritystoiminnalle voidaan asettaa myös yleviä filosofisia päämääriä, mutta Trainers’ Housen tavoite on silti tuottaa rahaa. Se on ainoa tae siitä, että yrityksemme työllistää työntekijänsä tulevaisuudessakin.