MUUTOSYHTIÖ TRAINERS’ HOUSE

Trainers’ House on muutosyhtiö

Asiakkaamme käyttävät meitä strategiansa nopeammassa, tuloksekkaammassa ja todennäköisemmässä toteuttamisessa. Asiakkaamme luottavat osaaviin ja asiakaskeskeisiin ihmisiimme, toimiviin työkaluihimme ja moderneihin menetelmiimme. Työtämme mitataan asiakkaamme saavuttamilla tuloksilla. Todennettavia tuloksia saavutetaan parhaiten kun yrityskulttuuri tukee tavoitteita.

Trainers’ House on perustettu vuonna 1990 ja sen palveluksessa oli vuoden 2017 päättyessä kokopäiväisiksi muutettuna 121 henkilöä. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Oulussa, Turussa sekä Espanjan Torreviejassa. Trainers’ Housen vuoden 2017 liikevaihto oli 9,0 miljoonaa euroa ja liiketulos 0,5 miljoonaa euroa, 5,1 % liikevaihdosta. Yhtiön omavaraisuusaste oli 67,2 %. Yhtiö on nettovelaton.

Työmme ytimessä on ihminen

Uskomme, että ihmisten väliset kohtaamiset ovat ratkaisevia strategian toteutumisessa. Autamme asiakastamme toteuttamaan parempia kohtaamisia. Ne ohjaavat ihmisiä tekemään sekä oman että yhtiön menestymisen kannalta oikeita asioita.

Me työskentelemme toimeksiantajamme todellisuudesta käsin, emme idealistisesta täydellisyydestä tai omasta maailmastamme. Meiltä saa innostuneita ihmisiä ja todennettavia tuloksia.

Liity sähköpostilistallemme!

Jaamme sähköpostitse vinkkejä, työkaluja ja videoita myyntiin, johtamiseen sekä itsensä kehittämiseen.

Liity tästä