TRAINERS’ HOUSE

Trainers’ House vie eteenpäin

Tehtävämme on auttaa ihmistä eteenpäin hänelle merkityksellisellä polulla. Synnytämme mainetta, luomme mahdollisuuksia ja tarjoamme menestyksen metodeja – niin asiakkaille kuin omille työntekijöillemmekin.

Tarjoamme asiakkaillemme intohimoisia ihmisiä, osaamista ja välineitä tärkeiden muutosten ja tasonnostojen johtamiseen ja läpivientiin.

Trainers’ House on perustettu vuonna 1990. Sen palveluksessa oli vuoden 2020 päättyessä kokopäiväisiksi muutettuna 112 henkilöä. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Oulussa ja Espanjan Torreviejassa. Trainers’ Housen vuoden 2020 liikevaihto oli 9,4 miljoonaa euroa, liiketoiminnan kannattavuutta kuvaava operatiivinen voitto 1,0 miljoonaa euroa (11 % liikevaihdosta) ja liiketulos -4,1 miljoonaa euroa. Yhtiön omavaraisuusaste oli 65 %. Yhtiö on nettovelaton.

Työmme ytimessä on ihminen

Uskomme, että ihmisten väliset kohtaamiset ovat ratkaisevia strategian toteutumisessa. Jos jokin ei liikahda ihmisessä, ei voi odottaa, että ihmisetkään liikkuisivat. Autamme asiakastamme toteuttamaan parempia kohtaamisia. Ne ohjaavat ihmisiä tekemään sekä oman että yhtiön menestymisen kannalta oikeita asioita.

Me työskentelemme toimeksiantajamme todellisuudesta käsin, emme idealistisesta täydellisyydestä tai omasta maailmastamme. Meiltä saa innostuneita ihmisiä ja todennettavia tuloksia.

Liity sähköpostilistallemme!

Jaamme sähköpostitse vinkkejä, työkaluja ja videoita myyntiin, johtamiseen sekä itsensä kehittämiseen.

Liity tästä