MUUTOSYHTIÖ TRAINERS’ HOUSE

Trainers’ House on muutosyhtiö

Kaikkia asiakkaitamme yhdistää parempien tulosten tavoittelu. Parempia tuloksia syntyy joko sattumalta, tai tekemällä jotain toisin. Trainers’ House on muutosyhtiö. Autamme ihmistä toteuttamaan ja rakastamaan yhteistä tarinaa niin, että tärkeimmästä tekemisestä tulee totta. Tarjoamme asiakkaillemme intohimoisia ihmisiä, osaamista ja välineitä muutoksen läpivientiin.

Trainers’ House on perustettu vuonna 1990 ja sen palveluksessa oli vuoden 2020 päättyessä kokopäiväisiksi muutettuna 112 henkilöä. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Oulussa ja Espanjan Torreviejassa. Trainers’ Housen vuoden 2020 liikevaihto oli 9,4 miljoonaa euroa, liiketoiminnan kannattavuutta kuvaava operatiivinen voitto 1,0 miljoonaa euroa (11 % liikevaihdosta) ja liiketulos -4,1 miljoonaa euroa. Yhtiön omavaraisuusaste oli 65 %. Yhtiö on nettovelaton.

Työmme ytimessä on ihminen

Uskomme, että ihmisten väliset kohtaamiset ovat ratkaisevia strategian toteutumisessa. Autamme asiakastamme toteuttamaan parempia kohtaamisia. Ne ohjaavat ihmisiä tekemään sekä oman että yhtiön menestymisen kannalta oikeita asioita.

Me työskentelemme toimeksiantajamme todellisuudesta käsin, emme idealistisesta täydellisyydestä tai omasta maailmastamme. Meiltä saa innostuneita ihmisiä ja todennettavia tuloksia.

Liity sähköpostilistallemme!

Jaamme sähköpostitse vinkkejä, työkaluja ja videoita myyntiin, johtamiseen sekä itsensä kehittämiseen.

Liity tästä