Arvot, strategia & missio

ARVOMME

Trainers’ House on voimakkaasti arvojohdettu yritys.

Haluamme, että arvomme ovat työssämme arjen jokapäiväisiä valintoja. Arvomme auttavat meitä ja asiakkaitamme tekemään strategiasta totta. Kulttuurimme on työyhteisömme ydin.

IHMINEN

on arvojemme ytimessä. Teemme töitä asiakasyrityksissämme työskentelevien ihmisten kanssa ja heidän arjestaan käsin.

ROHKEUS

on työyhteisössämme sitä, että emme kainostele vaikeidenkaan asioiden läpikäymistä. Teemme sen työn, mikä toimeksiantajamme menestymiseksi on tehtävä.

NOPEUS

Emme hosu, mutta haluamme työskennellä ripeästi ja silti huolellisesti. Kokemuksesta tiedämme, että tekemisen lykkääminen tuhoaa tuloksia.

KASVU

on tavoitteemme. Haastamme itsemme ja asiakkaamme parempiin suorituksiin ihmisinä, ammattilaisina ja yrityksinä.

TULOS

kuuluu työhömme. Todennetut tulokset antavat asiakkaillemme syyn tehdä yhteistyötä kanssamme. Todennetut asiakastulokset antavat meille tarkoituksen jatkaa työtämme.

 

STRATEGIAMME

Strategiamme perusta on olla vahva yhtiö kotimarkkinassa. Tämän mittareina ovat kassavirta ja todennetut asiakastulokset. Toinen strateginen painopisteemme on tuotekehittää ja rakentaa uusia kasvun konsepteja sekä uusia ansaintamalleja. Tärkeimpiä panostuksia ovat muutoksenjohtamisjärjestelmät ja digitaaliset valmennusohjelmat. Strategiamme kolmannessa vaiheessa kansainvälistymme, asiakkaidemme kanssa ja kautta.

 

 

MISSIOMME

Missiomme on auttaa ihmistä toteuttamaan ja rakastamaan yhteistä tarinaa niin että tärkeimmästä tekemisestä tulee totta. Innostuneet ihmiset ja todennettavat asiakastulokset ovat tekemisemme mittarit.

 

VISIOMME

Tahdomme olla maailmanluokan muutosyhtiö. Meillä on alan parhaat asiantuntijat, toimintaympäristöstä erottuvat menetelmät ja työkalut sekä intohimo auttaa asiakasta onnistumaan muutosten läpiviemisessä.