Rekrytointi

Tulevaisuuden työpaikkana Trainers’ House

Toimeksiannoissamme tuemme asiakkaidemme muutosta. Työskentelemme aina tiimeissä. Lupauksemme on saada asiakkaillemme todennettavia tuloksia. Tämä edellyttää muutosta tekemisessä ja ihmisten innostumista yhteisestä asiasta. Tavoitteenamme on legendaarinen asiakasintimiteetti, eli asiakkaan kokemus tuloksista ja yhteistyöstä on sellaista, että siitä kerrotaan tarinoita.

Millaista Trainers’ Housella työskentely on?

Hae Markkinoijaksi!

Hae paikkaa tai kysy lisää:

Hae Helsinkiin

Hae Turkuun

Hae Ouluun

Hae Espanjaan

Lue lisää ura- ja työskentelymahdollisuuksista täältä

Miia Pieniniemi
Operatiivinen johtaja; rekrytointi, myynnin ja markkinoinnin palvelut, rekrytointi Oulu
+358 40 547 7834
miia.pieniniemi@trainershouse.fi
 
 

Muutoskonsultti

Muutoskonsultit ovat huippuammattilaisia muutosten nopeuttamisessa ja varmistamisessa. Muutoskonsultin työhön kuuluu muutoshankkeiden johtaminen, toteuttaminen sekä myynti. Muutoskonsultit työskentelevät asiakkaiden strategian ytimessä.

Hae muutoskonsultiksi

Mira Lönnrot
HR Specialist
+358 40 773 3320
mira.lonnrot@trainershouse.fi
 

Työyhteisömme

Olemme asiakaskeskeinen työyhteisö. Tämä koskee jokaista yhtiössämme työskentelevää ihmistä. Panostamme voimakkaan kulttuurimme lisäksi vauhdikkaaseen työilmapiiriin ja yhdessä tekemiseen. Tuemme henkilöstömme kasvua systemaattisella valmentamisella ja opiskelun tukemisella. Työn ohella harrastamme ja välillä juhlimmekin yhdessä.

Innostumme asiakkaidemme mahdollisuuksista ja tuloksista. Kokoonnumme säännöllisesti yhteen läpikäymään asiakkaidemme onnistumisia, oman työmme vaikuttavuutta sekä oppeja kohtaamisistamme.
Kannustamme henkilöstöämme jatkuvasti kasvamaan sekä ammattilaisina että ihmisinä. Uskomme valmentavaan johtamiseen ja tuemme myös itsenäistä opiskelua. Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus osallistua digitaalisiin ja henkilökohtaisiin valmennusohjelmiimme.

Jotta työskentelyolosuhteet palvelevat asiakkaitamme ja työntekijöitämme parhaalla mahdollisella tavalla, muutimme uusiin toimitiloihin syksyllä 2018. Pääkonttorimme sijaitsee nyt Helsingin Salmisaaressa.