Trainers’ House avaa toimipisteen Turkuun

Trainers’ House avaa toimipisteen Turkuun

Muutosyhtiö Trainers’ House perustaa Ignis-palveluita toteuttavan yksikön Turkuun ja palkkaa noin 30 työntekijää. Rekrytoitavat ihmiset ovat pääasiassa vastavalmistuneita ja korkeakouluopiskelijoita. Toiminta on tarkoitus käynnistää Minna Canthin päivänä 19.3. Trainers’ House on toiminut Turussa vuoden 2017 ajan yrittäjäkumppanin edustamana. Toiminnan laajentaminen on osa Trainers’ Housen kasvustrategiaa.

Tällä hetkellä Trainers’ Housella on kolme toimipistettä Espoossa, Oulussa ja Espanjan Torreviejassa. Täysipäiväiseksi muutettuna konsernilla oli syyskuun 2017 lopussa 130 työntekijää.

Talousjohtaja Saku Keskitalo:
”Trainers’ Houselle avautuu nyt tilaisuus laajentaa toimintaa Turussa palkkaamalla noin 30 ihmistä markkinointipalveluita toteuttavaan Ignis-yksikköön. Tarjoamme työntekijöille kiinteän palkan ja mitatusti korkean fiiliksen lisäksi työelämän valmiuksia kasvattavan Trainers’ House Growth Academy -valmennusohjelman Jari Sarasvuon johdolla. Tavoitteena on korkean asiakasarvon tuottaminen”.

Turun talousalueen elinvoimaisuus, yliopiston ja korkeakoulujen mahdollistamat laadukkaat potentiaaliset työntekijät ja hyvät yhteydet Etelä-Suomen alueelle ratkaisivat toimipisteen sijainnin.

Trainers’ House julkaisee vuoden 2017 tilinpäätöstiedotteen maaliskuun ensimmäisenä päivänä.

Lisätiedot:

Saku Keskitalo, talousjohtaja, 0404 111 111, Trainers’ House Oyj, saku.keskitalo@trainershouse.fi
Arto Heimonen, toimitusjohtaja, 0404 123 456 Trainers’ House Oyj, arto.heimonen@trainershouse.fi

Haluatko hakea meille töihin?

Hae Turkuun


Hae Espanjaan


Hae Helsinkiin


Hae Ouluun