Video: Tee nämä asiat vielä ennen lomaasi!

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Helpota lomaltapaluutasi

Mitä tapahtuu monille meistä juhannuksen jälkeen..? Taitaa koittaa se kuuluisa kesäloma.

Ennen kun jäät kesälomalle, varmista että olet hoitanut kaikki tärkeät asiat elokuuta ja syksyä varten. Näin voit rauhassa lomailla ja palata virkeänä töihin kun tiedät mitä teet seuraavaksi.

Yksi näistä tärkeistä asioista on tehdä lomaltapaluulista. Kirjaa listalle ne asiat, jotka sinun täytyy ottaa elokuussa työn alle. Kun olet tehnyt tämän listan, älä ota sitä mukaan mökille! Jätä se työpöydälle odottamaan lomaltapaluuta. Mökillä voit tehdä jotain ihan muuta kuin tuijottaa syksyn to-do listaa.

Toinen tärkeä asia: Ensimmäinen viikko lomaltapaluun jälkeen. Nyt kun voit mahdollisesti vielä vaikuttaa kalenteriin, jätä aikaa suunnittelulle. Varmista, että sinulla on myös aikaa vaihtaa kollegoiden kanssa kesäkuulumisia ja suunnitella tulevaa.

Ei muuta kuin loppurutistukseen ja ihanaa kesää kaikille!

Janne Kolehmainen & Charlotte Sinkari