Video: Hallinnan tunne paineen keskellä

Tulokset ovat siellä, mihin suuntaat energiasi

Kuinka saavuttaa hallinnan tunne ahtaassa ja paineistetussa tilanteessa? Kerron tosielämän esimerkin: Muutama vuosi sitten oma kalenterini täyttyi valmennustilaisuuksista ja tapaamisista – vaativista sellaisista. Minulla oli alkamassa kolmen päivän valmennuskokonaisuus ja pohdin ääneen kollegalleni, mitä tapahtuu torstaina, valmennuksen viimeisenä päivänä. Hän ihmetteli, miksi yritin olla jo läsnä tulevaisuudessa häämöttävässä torstaissa? Oivalsin, että minun täytyy elää tässä hetkessä, sillä enhän voi elää muussakaan hetkessä. Mieti siis niitä asioita, joiden parissa työskentelet nyt ja ole läsnä. Tulokset ovat siellä, mihin suuntaat fokuksesi ja energiasi.

Lisää tärppejä paineen keskelle

Kokosimme myyjälle (ja miksei muillekin) 10 vinkkä paineen keskellä työskentelyyn. Mihin kannattaa keskittyä, mistä aloittaa?

Lataa vinkit sähköpostiisiSaat samalla Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.