Video: Johda työn merkitystä etätyössä

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Miten saat ihmiset jaksamaan?

Ilmassa on turnausväsymystä.

Se on melkein käsinkosketeltavaa, olet varmasti huomannut saman. Osa toivoi, että tämä olisi jo ohi, mutta tilanne pitkittyy.

Osa kokee etätyön aika vaikeaksi. Et ole enää kiinni normaalissa työarjessa kivojen kollegoiden kanssa. Olet kotona etäällä ja työn merkitys koko ajan hälvenee. Ihmisistä saatu virta ei ole samanlaista Teamsin kautta.

Nyt olisi hyvä pysähtyä tähän viikkoon ja miettiä, mitä voit tehdä omalle porukalle, jotta ihmiset jaksaisivat tällä viikolla vielä vähän enemmän.

Vähän lisää virtaa, voimaa ja työn merkitystä. Mukavaa yhdessäoloa, ettei ne Teamsit tälläkin viikolla ole vain asiasisältöä.

Missä on tila hauskanpidolle, hengittämiselle ja kaikelle muulle?

Pyri tekemään tästä viikosta sellainen, että ihmiset hymyilevät loppuviikosta vähän enemmän, kuin viikon alussa.

Oletko tyytyväinen myyntisi ja myyntikulttuurisi kehitykseen?

Lähde mukaan nostamaan itsesi uudelle tasolle myyntijohtajana 2021


Marko Lehtinen
Markon erityisosaaminen kiteytyy muutosten läpivientiin, strategian jalkauttamiseen sekä myyntiprosessin eri vaiheisiin. Tutustu Markoon tarkemmin täällä!