Video: Kurkkaa kalenteriin

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle miellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Toteuttaako arkesi unelmiasi?

Tiedätkö mikä on helpoin konsti saada selville, että toteutuuko arjessa ne asiat, mitä haluamme?

No se on ihan helppo. Kurkkaa kalenteriin.

Otetaan työelämän esimerkki. Olin taannoin erään asiakasyrityksemme johtajan kanssa koolla. Hän kertoi, ettei heidän organisaationsa pysty käymään yhtään enempää tapaamisissa, ei millään. Että varsinkin näissä suuremmissa asiakkuuksissa se tuntuu ihan mahdottomalta.

Minä vastasin, että ”katsotaanko kalentereita?”. Johtaja ihmetteli, että ”mitä?!”.

Toistin, että ”kalentereita!”.

Sitten avasimme kalenterit ja kun sattui olemaan pääsiäisen aika, niin tiedätkös, ne olivat tyhjiä kuin Jeesuksen hauta. Ja sitten kun siellä oli vielä ikävästi ”Parturi” ja kello 11.30 ”Renkaiden vaihto”.

Totesin, että olen kyllä nähnyt täydempiäki kalentereita. Sitten katsoimme 8 viikkoa taaksepäin, koko organisaation ja jokaisen myyjän kalenterit. Se oli järkyttävää, en ole urani aikana nähnyt yhtään noin tyhjää kalenteria myyntiorganisaatiolla.

No, ensiksi johtaja loukkaantui minulle. Kun aikaa oli hieman kulunut, tuli puhelinsoitto, että tämä on parasta mitä hän on viimeisen vuoden aikana oppinut.

Kurkkaa siis kalentereita, omaasi ja muiden, työkalenteria ja vapaa-ajan kalenteria. Voit hämmästyä!

Arto Heimonen