Video: Myyntijohtajien 1 + 4 yleisintä ongelmaa vuonna 2021

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Mihin myyntijohtajan täytyy keskittyä vuonna 2021?

Tervehdys, myyntijohtaja.

Keskustelin hiljattain usean myyntijohtajakollegasi kanssa siitä, että mitkä ovat tänä vuonna keskeiset asiat ja kysymykset, joihin meidän myyntijohtajien täytyy löytää vastauksia.

Voimme todeta, että viimeinen vuosi on ollut muutosten aikaa ja sama jatkuu tänäkin vuonna. Viidestä keskeisestä haasteesta tai kysymyksestä haluan jakaa kanssasi yhden. Tämä liittyy nimittäin myyjien johtamiseen – vanhaan kunnon ihmisten johtamiseen.

Minkälaista elämä on ollut myyjän silmin nyt kuluneen vuoden aikana? Voi olla, että se on koskettanut myyjiä jopa identiteettitasolla. Ennen on viikon alussa hypätty auton rattiin kiertämään Suomea tai maailmaa. Nyt ollaan tekemässä puhelinmyyntiä ja etäkohtaamisia. Välillä tavataan vanhoja mukavia asiakkaita, välillä ei sitäkään. Myyjän rooli on muuttunut vahvasti.

Mitä on tapahtunut myyjien keskeiselle yhteistyölle? Valtaosa kertoo, että yhteistyö on vähentynyt paljon. Kuten tiedämme, myynti on fiilislaji ja myyjien fiilis ei ole mennyt itsestään parempaan suuntaan. Todella moni myyntijohtaja kokee haastavaksi sen, että miten saadaan aikaiseksi parempia tuloksia. Ei vain määrää johtamalla, vaan johtamalla myyjän fiilistä, tekemistä ja yhteistyötä.

Näitä vastaavia kysymyksiä minulle on sinulle neljä lisää. Lataa alta viiden kysymyksen opas. Saat oppaasta kysymyksiä siihen, että mihin tänä vuonna pitää keskittyä, jotta myynnin tulokset ovat varmasti hyvät.

Lataa viiden kysymyksen opas myyntijohtajalle 2021:
Marko Lehtinen
Markon erityisosaaminen kiteytyy muutosten läpivientiin, strategian jalkauttamiseen sekä myyntiprosessin eri vaiheisiin. Tutustu Markoon tarkemmin täällä!